Prima pagină » Actualitate » Cât costă un mic la terasa lui Rică Răducanu, din Neptun: Unui turist nu i-a venit să creadă când a văzut bonul
Cât costă un mic la terasa lui Rică Răducanu, din Neptun: Unui turist nu i-a venit să creadă când a văzut bonul

Cât costă un mic la terasa lui Rică Răducanu, din Neptun: Unui turist nu i-a venit să creadă când a văzut bonul

29 iul. 2024, 08:35,
în Actualitate

În plin sezon estival, mulți turiști români aleg să meargă pe litoralul românesc. Când vine vorba de mâncare, românii merg pe tradițional, așa că mulți au vrut să știe cât costă un mic la terasa lui Rică Răducanu, din Neptun. Un bărbat din Brașov, care a ajuns în stațiunea Neptun, nu avea cum să rateze o masă la terasa lui Rică Răducanu. Acesta a comandat o porție copioasă de mici și a dezvăluit în mediul online cât a scos din buzunar pentru ospăț. Internauții au fost uimiți de ce prețuri practică Rică Răducanu.

Cât costă un mic la terasa lui Rică Răducanu, din Neptun

Mulți români au luat cu asalt litoralul Mării Negre în ultimele zile. Cei care în acest an ajung în stațiunea Neptun trebuie să dea o fugă și la terasa lui Rică Răducanu. Chiar dacă în acest an fostul sportiv a mărit prețurile, clienții sunt mulți și spun că oferta este una avantajoasă.

Un turist din Brașov a ajuns pe litoralul românesc și a făcut o vizită la terasa din Neptun a lui Rică Răducanu. Acesta și-a dorit să se delecteze cu un platou de mici, așa că a comandat șase bucăți, însoțite de cartofi prăjiți, două chifle și o apă plată. Pentru toate acestea, turistul a scos din buzunar 62 de lei.

Cei interesați trebuie să știe că Rică Răducanu vinde micul cu 5 lei. Astfel, pentru 6 mici, bărbatul din Brașov a plătit 30 de lei. Acesta a împărtășit prețurile practicate la terasa sportivului și cu oamenii din mediul online și s-a arătat mulțumit de masa copioasă.

„Terasa Sirena – pe faleza Neptun, la nea’ Rică Răducanu fostul portar al României cu palma cât clătita. Același nebun simpatic…”, este mesajul de care turistul a însoțit bonul plătit la terasa din Neptun.

Ce alte prețuri are la mâncare Rică Răducanu

Deși în acest an, Rică Răducanu a crescut prețurile la terasa sa, turiștii îi calcă pragul în număr mare. Cele mai cerute mâncăruri din meniu sunt: ciorba de burtă, care costă 22 de lei, ciorbă de burtă – 22 lei, cartofii prăjiți – 10 lei, mititei la grătar – 5 lei bucata sau pizza la prețul de 30 de lei. De asemenea, o porție de spaghete milaneze costă 29 de lei, o porție de creveți cu salată – 35 de lei, pastramă de oaie la tigaie – 25 de lei, pomana porcului cu mămăliguță – 35 de lei, iar șnițelul de pui 22 de lei.

Cei care ajung la terasa Sirena în acest an îl vor găsi acolo pe Rică Răducanu, care își întâmpină cu voie bună clienții. Acesta este o gazdă perfectă și are grijă ca aceia care îi trec pragul să se simtă foarte bine.

„Eu voi sta și anul acesta toată vara pe acolo. Turiștii zâmbesc când mă văd, iar dacă nu sunt, întreabă de mine. Pe unii îi servesc chiar eu, mai dau un autograf. Acolo te bagă lumea în seamă, la București, aici, m-au uitat toți, nu mai sunt invitat la evenimentele de la club. Avem noroc că vărul meu Costică are ferma lui, în Constanța, gătim acolo din ce produse produce el, așa că putem ține prețurile cât mai jos, ca să atragem turiștii. În prezent, lucrăm la prețuri, vedem care vor fi“, declara Rică Răducanu, înainte de începerea sezonului estival.

Acum, mulți turiști români vor să știe cât costă un mic la terasa lui Rică Răducanu, din Neptun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *