Prima pagină » Cancan » Cât costă un kilogram de pastramă în magazinul mamei Geta? „Pentru comenzi lăsați mesaj în privat la mama pe Tik Tok!”

Cât costă un kilogram de pastramă în magazinul mamei Geta? „Pentru comenzi lăsați mesaj în privat la mama pe Tik Tok!”

29 ian. 2024, 08:28, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Într-un clip postat recent pe Tik Tok, mama Geta a dezvăluit cât costă un kilogram de pastramă în magazinul ei. Familia Sterp este recunoscută pentru munca lor asiduă. Mama Geta are o fermă de oi, iar fiica sa, Getuța, se ocupă de îngrijirea acestora.

În timp ce Geta Sterp are grijă de oi, mama Geta pregătește mâncăruri delicioase pentru a fi vândute în magazinul lor, precum și la târgurile din țară cu preparate tradiționale.

Mama Geta este extrem de implicată pe platforma TikTok, unde menține contactul cu urmăritorii săi din mediul online și promovează mâncărurile.

Ce rețetă folosește mama Geta pentru pastramă

Unul dintre preparatele cele mai solicitate din magazinul mamei Geta este pastrama de oaie. Într-un videoclip de pe pagina sa de TikTok, mama Geta a fost surprinsă în timp ce pregătea pastrama pentru a fi vândută.

Mama Geta: „M-am specializat în pastramă, că zicea lumea că nu facem pastramă.

Dacă tot am avut comenzi uite că am și făcut.

Am lucrat la asta de mă dor buricele. Am curățat usturoi, cimbru, sare, piper ”, a explicat mama Geta în videoclipul de pe Tik Tok.

Ileana Sterp: „Dar carnea de pe oase cine a luat-o?”.

Mama Geta „Getuța. Deci ea, biata i-a tăiat, tot ea i-a și crescut și acuma ia uite, eu îi prepar și vouă vi-i trimit să-i mâncați.

Poftă bună!”, a mai spus mama Geta în clip.

Într-o altă postare de pe rețelele de socializare Geta Sterp a răbufnit la adresa internauților care au spus că prețurile produselor pregătite de familia sa sunt exagerate.

Cât costă un kilogram de pastramă în magazinul mamei Geta?

Pe final, Ileana Sterp a încurajat urmăritorii săi din mediul online cumpere produse din magazinul mamei sale, în special pastramă, care este extrem de delicioasă datorită amestecului secret folosit de mama Geta.

„Ce bine arată! Pentru comenzi lăsați mesaj în privat la mama pe Tik Tok și kilogramul este 70 de lei”, a spus Ileana Sterp.

La auzul prețului unui kilogram de pastramă, internauții au reacționat imediat, spunând că este un preț mult prea ridicat.

„Spor la vânzare, dar nu cred să o vindeți la prețul ăsta, e 700 roni mielul de 1 an 35-40 kg, ia calculați/ Wow! Doar nu e struț.

Foarte scump/ 70 kg poleită cu aur??/ Foarte scump”, au fost o parte dintre comentariile pe care mama Geta le-a primit la filmulețul său de pe TikTok cu privire la prețul unui kilogram de pastramă din magazinul familiei.

Comentarii
  • De ce as cumpara asa scump de la asta ?
    Sunt multe firme ce vand mult mai ieftin si au o calitate foarte buna.
    Asa ca nu, mai merci la asa preturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *