Prima pagină » Actualitate » Cât costă un bilet la concertul lui Ed Sheeran din București. Artistul revine pentru a doua oară în România
Cât costă un bilet la concertul lui Ed Sheeran din București. Artistul revine pentru a doua oară în România

Cât costă un bilet la concertul lui Ed Sheeran din București. Artistul revine pentru a doua oară în România

20 aug. 2024, 13:20,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Tot mai mulți artiști internaționali ajung în România pentru a încânta publicul cu muzica și atmosfera lor unică, iar Ed Sheeran revine pe scena din România pe 24 august 2024.

Fanii artistului și-au achiziționat deja biletele, iar cei care încă nu au făcut-o trebuie să se grăbească pentru a prinde ultimele locuri disponibile și a nu rata această experiență de neuitat. Iată care sunt prețurile biletelor pentru concertul Ed Sheeran din București.

Prețurile biletelor rămase la concertul Ed Sheeran din București

Concertele din 2024 nu s-au încheiat, iar pe 24 august, Ed Sheeran va fi întâmpinat de fanii din România. Cei care nu au avut ocazia să-l vadă pe Ed Sheeran în 2019 la București au acum o nouă șansă să-i asculte piesele live. Ed Sheeran va concerta în România pe 24 august 2024, iar prețul biletelor variază între 299 și 599 de lei, în funcție de categoria aleasă de spectatori.

Fanii pot achiziționa maximum 6 bilete, la care se aplică o taxă de serviciu de 2,5% la finalizarea comenzii.

„Această limitare este impusă pentru a permite cât mai multor persoane să cumpere bilete în mod corect. Întregul grup trebuie să sosească împreună cu persoana care a achiziționat biletele (cumpărătorul principal), care trebuie să prezinte un act de identitate valabil,” au explicat organizatorii, conform fanatik.ro.

După achiziționarea biletelor, fanii lui Ed Sheeran vor primi un e-mail de confirmare, care nu reprezintă biletul de acces la concert.

Un alt e-mail va fi trimis cu 14 zile înainte de eveniment, în care vor fi furnizate informații despre cum se vor putea ridica biletele.

Ed Sheeran cântă la Arena Națională

Ed Sheeran revine pentru a doua oară în România, în cadrul turneului său „+-= ÷ x”. Pe 24 august 2024, el va urca pe scena Arenei Naționale, avându-l în deschidere pe apreciatul artist Calum Scott.

Primul său concert în România a avut loc în 2019, când a cântat în fața a 50.000 de persoane, tot pe Arena Națională.

Pentru a surprinde publicul, Ed Sheeran a apărut atunci pe scenă purtând tricoul echipei naționale de fotbal a României.

Stadionul a vibrat sub vocile celor 50.000 de fani care cântau versurile melodiilor sale, moment ce l-a impresionat profund pe artist.

Boala gravă de care suferă soția lui Ed Sheeran

Cântecele de dragoste ale lui Ed Sheeran au cucerit inimile multor oameni din întreaga lume. Cu toate acestea, puțini știu că multe dintre melodiile sale celebre sunt inspirate de persoana care i-a cucerit inima – soția sa, Cherry Seaborn. Află despre boala gravă de care suferă femeia alături de care artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Ed Sheeran a vorbit despre cea mai întunecată perioadă din viața sa.

Ed Sheeran nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cunoscut în întreaga lume. Cu toate acestea, când vine vorba de viața personală, artistul pop-folk a ales să o țină departe de ochii publicului. Cu toate acestea, el a recunoscut că soția sa, Cherry Seaborn, a fost de multe ori sursa sa de inspirație.

Cherry Seaborn, soția lui Ed Sheeran, a fost diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii. Artistul a dezvăluit că, în momentul în care a aflat vestea, a scris șapte cântece în doar patru ore, încercând să facă față șocului devastator.

Cherry a fost diagnosticată cu o tumoare când era însărcinată în șase luni, însă medicii nu au putut interveni chirurgical decât după ce a născut. Tumoarea a fost în cele din urmă îndepărtată, dar Ed Sheeran a mărturisit că experiența l-a marcat profund și că nu va putea uita niciodată acele momente dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *