Prima pagină » Actualitate » Cât costă trei felii de pepene în Eforie Nord! O turistă a rămas șocată când a văzut prețul!
Cât costă trei felii de pepene în Eforie Nord! O turistă a rămas șocată când a văzut prețul!

Cât costă trei felii de pepene în Eforie Nord! O turistă a rămas șocată când a văzut prețul!

15 iul. 2024, 08:31, 7 ,
BZI.ro, în Actualitate

Români au luat cu asalt litoralul românesc pentru a scăpa de caniculă. O turistă de la mare a rămas șocată când a văzut cât costă trei felii de pepene în Eforie Nord. Aceasta a concluzionat că nimic nu mai este ieftin pe litoralul românesc, în plin sezon estival.

Cât costă trei felii de pepene în Eforie Nord

Prețurile de la malul mării au ajuns în ultimul hal. Nimic nu mai este ieftin, iar turiștii care ajung la mare se îngrozesc de banii pe care trebuie să-i scoată din buzunare.

Zilele trecute, o româncă a decis să plece cu familia pe litoral. La prânz, aceasta a mers la o împinge tava din Eforie Nord, de unde și-a cumpărat o ciorbă, tochitură, o salată de varză, o prăjitură și trei felii de pepene.

Ciorba a fost 18 lei, prăjitura 8 lei, salata de varză albă 9 lei, tochitura de porc 28 de lei, iar pepenele, atenție, 6 lei, adică 2 lei bucata. Bucată care este atât de subțire că te uiți prin ea. În total, turista a plătit 69 de lei pentru o persoană, un prânz complet, la împinge tava, în Eforie Nord.

Altfel, restaurantul de tip „împinge tava” din Eforie Nord atrage zilnic sute de turiști entuziaști să savureze preparate tradiționale românești, servite rapid și la prețuri accesibile. Potrivit meniului acestui restaurant de autoservire de pe litoralul românesc, două ouă ochiuri costă 12 lei.

Prețuri extrem de piperate pe litoralul românesc

Chiar dacă prețurile au luat-o razna pe litoralul românesc, tot mai mulți aleg să își petreacă concediul la noi în țară. Însă, ei trebuie să știe că nici cazarea, mâncarea și șezlongul nu mai au același preț ca anul trecut.

Cât a ajuns să coste o porție de hamsii în Vama Veche. Chiar dacă suntem la începutul verii, prețurile din stațiunile de pe litoralul Mării Negre au început deja să crească. Așadar, dacă îți dorești să petreci câteva zile pe plajele din România, trebuie să știi că ai nevoie de o sumă considerabilă pentru a putea sta fără nicio grijă.

Cât a ajuns să coste o porție de hamsii în Vama Veche. Dacă în trecut, o sută de grame de hamsii costau aproximativ 10 lei, situația nu mai este la fel acum. În Vama Veche, o porție de hamsii cu usturoi poate costa chiar 59 de lei.

Creșterea prețurilor nu se limitează doar la hamsii, ci și la închirierea unui șezlong, care, în Mamaia, Constanța, Eforie, Costinești, Venus și Vama Veche, în luna iunie un șezlong costa 25 de lei, dar în iulie prețul urcă la 60 de lei. În Mamaia Nord, la plajele de lux, prețul unui șezlong poate ajunge și la 180 de lei.

Nici cazarea nu mai costă ca altădată. O cameră modestă pentru două persoane în Mamaia costă între 300 și 600 de lei pe noapte. În Vama Veche, prețurile pentru o cameră de două persoane se situează între 150 și 300 de lei pe noapte.

Astfel, o turistă de la mare a rămas șocată când a văzut cât costă trei felii de pepene în Eforie Nord.

Comentarii
  • Daca nu ar avea clienti, ar da faliment sau ar reduce preturile.

    Dar asa daca vad ca romanii se inghesuie sa cumpere la asa preturi extrem de mari, clar ca e ok pentru vanzatori si cu siguranta vor mai mari preturile cat de curand.

    Cu banii care ii cheltui orice om pe litoralul romanesc, dar chiar si mai putin de atat stai super fain pe litoralul turcesc, grecesc sau chiar bulgar si esti mult mai respectat, conditii excelente.

    Daca mergi odata afara si vezi cu ochii tai cum este, a doua oara nu mai calci cu siguranta pe litoralul romanesc.

    Dar romanii nu au curaj sa faca asta, se tot chinuie si merg an de an pe litoralul romanesc desi se plang ca aici cheltuie enorm de mult, asa cum face si acest om in acest articol.

    Ceea ce alegi, aia ai. Succes celor ce merg la litoralul romanesc.

  • In ultimii zeci de ani turismul a devenit o fiță absolut necesesară pentru toți coate goale !, dă bine in fața celorlalți !, dar majoritatea lo r probabil 75% nu își permit o vacanță în relaxare și lipsă de griji !, pe de partea cealaltă Turirstul la nivel global a primit o definiție care este aplicată cu succes peste tot în lume ! Turistul este o oaie bleagă idioată care rătăcește aiurea fără un țel intelectual , oaie bleagă care neapărat trebuie tunsă , mulșă și belită , pîndită și amendată , înbătată și furată , taxată și exploatată !, toate aceste oi idioate turiste se intorc mîndre cu coada în sus inapoi la tîrla lor făcînd paradă în fața celor din jur urmînd apoi ca restul anului să facă foamea , să mai amaneteze ceva ori să mai vindă ceva să acopere gaura financiară și între timp va trage ca măgarul să pună ban cu ban să supraviețuiasca pînă la anul cîn d va repeta din nou aventura

  • Nu este pentru cine cere, ci pentru cel care plătește.

    Nu înțeleg de ce se mai agită turiștii români atunci când vin în contact cu zoaiele litoralului românesc. Cel mai simplu este să nu dai curs ofertei, să „dai skip” – într-un limbaj contemporan.

    Dacă ar proceda astfel cât mai mulți români se va vedea în câțiva ani în ajustarea ofertei, atât în ceea ce privește prețurile, cât și în calitatea serviciilor. Fraier este cel care plătește, există variante mai bune pentru relaxare, decât mediul îmbibat cu meltenism și neamprostie de pe litoralul românesc.

  • de cand e gruvernul asta au izbucnit preturile fara nici o noima, nu-i mai controleaza lnimeni e jecmaneala si bir pe spatele poporului sarac. Asta e un smecher de bisnitar cu sleatca lui de incometenti, o gura casca e aia de la muncii ca nu e instare sa calculeze niste pensii

  • nu e pr0st cine cere, e cel care da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *