Prima pagină » Actualitate » Cât costă scuterul BMW cu care Mihai Pascu, tatăl lui Vlad, a intrat în jurnaliști – FOTO, VIDEO

Cât costă scuterul BMW cu care Mihai Pascu, tatăl lui Vlad, a intrat în jurnaliști – FOTO, VIDEO

15 sept. 2023, 11:11, 1 ,
în Actualitate

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a accidentat mortal doi tineri în stațiunea 2 Mai, a intrat cu un scuter în jurnaliști. Scuterul este marca BMW și costă câteva mii de euro.

Vă aducem aminte faptul că procurorii au reținut-o pe mama lui Vlad Pascu într-un dosar de trafic de droguri. Mihai Pascu a fost plasat sub control judiciar într-un dosar de nerespectare a regimului armelor.

Cât costă scuterul lui Mihai Pascu, tatăl lui Vlad

Mihai Pascu a fost săltat de mascați și dus la audieri. După câteva ore de interogatoriu, procurorii au decis să-l plaseze sub control judiciar. Acesta este anchetat într-un dosar pentru nerespectarea regimului armelor și muniţiilor după ce la percheziţii, procurorii au găsit un adevărat arsenal constând în arme albe dar și mai multe cartușe depozitate necorespunzător.

Mihai Pascu a fost surprins în timpul audierilor zâmbind și părând că nu are absolut nicio grijă, în pofida faptului că toată familia este anchetată penal. La ieșirea de la audieri, bărbatul a urcat pe un scuter marca BMW cu care a și rănit câțiva jurnaliști.

BMW-ul cu pricina este un model electric și prețul de achiziționare este unul destul de piperat. BMW CE 04 este un model electric. Pe site-ul comerciantului, modelul are un preț de pornire de 12.000 de euro și poate depăși suma de 15.000 de euro în funcție de dotări.

Scuterul marca BMW costă peste 12.000 de euro

În legătură cu incidentul de la ieșirea de la audieri, poliţiştii au transmis faptul că s-au sesizat din oficiu, pe fondul imagilor apărute în spaţiul public şi au demarat o anchetă. Aceștia au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mama lui Vlad Pascu acuzată de trafic de droguri

Miruna Pascu, mama tânărului responsabil de tragedia de la 2 Mai, a fost pusă sub reținere pentru o perioadă de 24 de ore de către procurori. Aceasta este suspectată de săvârșirea unor infracțiuni legate de obstrucționarea justiției și de tentativa de șantajare a martorilor implicați în dosarul fiului său.

Miruna Pascu s-a prezentat la sediul procurorilor joi dimineața, după ora 10:00, și a refuzat să facă orice declarație în fața jurnaliștilor.

Procurorii o suspectează că ar fi încercat să influențeze martorii implicați în ancheta care vizează fiul său, Vlad Pascu. Acesta este cercetat în legătură cu accidentul mortal care a avut loc pe 19 august la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au pierit. În dosarul de trafic de droguri se regăsește și Duma Tudor care este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Vlad Pascu și care pare că era dealerul de droguri de la care tânărul luă constant. Așadar, familia Pascu are mari probleme cu legea, iar procurorii au început anchetare fiecărui membru. În paralel, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad mai are un dosar penal după ce a dat cu scuterul BMW peste jurnaliști

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *