Prima pagină » Cultural » Cât costă să te cazezi la pensiunea lui Grig Chiroiu, din Olănești

Cât costă să te cazezi la pensiunea lui Grig Chiroiu, din Olănești

03 iul. 2024, 11:10,
BZI.ro, în Cultural

Fanii serialului “Trăsniții” au tot încercat să afle cât costă să te cazezi la pensiunea lui Grig Chiroiu, din Olănești. Actorul a intrat în afaceri în anul 2007, într-un domeniu foarte riscant.

În cele ce urmează vă prezentăm ce prețuri are pentru vara asta și cum arată camerele pensiunii sale.

Cât costă să te cazezi la pensiunea lui Grig Chiroiu

Sitcomul românesc „Trăsniții” de la Prima TV a intrat în Cartea Recordurilor în 2015, depășind „The Simpsons” la capitolul număr de episoade. Producția românească a obținut titlul de „cel mai longeviv sitcom din lume”, având la activ 689 de episoade la acea vreme.

Grig Chiroiu, cunoscut pentru rolul lui Pupăză din „Trăsniții”, se pregătește și el pentru un record personal. Actorul se află la un pas de a depăși un record important legat de cariera sa, detaliile urmând a fi dezvăluite curând.

Pensiunea lui Grig Chiroiu din Băile Olănești, inaugurată în 2007, se bucură de o longevitate remarcabilă pe piața turistică locală, reușind să se impună cu succes într-un mediu competitiv și exigent.

Situată la doar 18 km de Râmnicu Vâlcea, pensiunea oferă oaspeților o atmosferă relaxantă și primitoare, fiind dotată cu 8 camere și 4 apartamente. Prețurile variază în funcție de mărimea spațiului de cazare și de facilitățile incluse.

Succesul pensiunii se datorează, fără îndoială, implicării directe a lui Grig Chiroiu, care a creat un spațiu primitor și atent la detalii, oferind o experiență plăcută tuturor celor care aleg să se relaxeze la Băile Olănești.

Prețurile la pensiunea lui Grig Chiroiu variază în funcție de tipul de cameră ales, perioada sejurului și dotările incluse.

De exemplu:

* Cameră dublă cu mic dejun inclus:

* Sezon de vârf (14 iulie – 21 august): 460 lei pe noapte

* După 15 septembrie: 390 lei pe noapte

* Apartament penthouse cu mic dejun inclus:

* Sezon de vârf: 1000 lei pe noapte

Apartamentul penthouse oferă un spațiu generos, incluzând un dormitor duplex, un living spațios și o terasă acoperită de 40 mp, dotată cu jacuzzi, mese și șezlonguri, perfectă pentru relaxare și socializare.

Ce spun clienții care s-au cazat acolo

Pensiunea lui Grig Chiroiu de la Băile Olănești se bucură de o apreciere considerabilă din partea clienților, obținând un scor de 9,2 și calificativul „superb” pe un popular site de rezervări.

Într-un interviu recent pentru Playtech.ro, actorul Grig Chiroiu a dezvăluit că menținerea deschisă a pensiunii sale din Băile Olănești a fost o provocare constantă, din cauza lipsei de personal calificat.

„În breasla asta, nu începe totul cu turiștii, ca să spun așa. Ci cu personalul. Nu mai găsești oameni calificați, dornici să lucreze. La noi în zonă am avut șansă cu câțiva localnici cu care am stabilit o anume relație, foarte bună, încă de pe vremea în care aceștia și-au făcut practica la noi, cu ani în urmă. Altfel, nu știu cum am fi supraviețuit.

Există și câțiva colaboratori, dar în cazul lor contează foarte mult numărul de turiști care se anunță. Pentru vara aceasta aș spune că stăm bine, având ceva rezervări. Una peste alta, cred că se simte parcă un nou început și că lumea a prins iar gustul vacanțelor și al concediilor. Nu e chiar ca acum patru, cinci ani, dar pare că lucrurile se mișcă în direcția cea bună!”, a precizat actorul pentru sursa citată.

Indiferent de bugetul dumneavoastră, pensiunea lui Grig Chiroiu vă oferă o varietate de opțiuni de cazare pentru a vă bucura de un sejur plăcut la Olănești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *