Prima pagină » Cancan » Cât costă rochia purtată de Simona Halep la Antena 3, în prima apariție TV, după decizia TAS. Detalii din dosarul de dopaj și Serena Williams

Cât costă rochia purtată de Simona Halep la Antena 3, în prima apariție TV, după decizia TAS. Detalii din dosarul de dopaj și Serena Williams

08 mart. 2024, 10:52, 1 ,
în Cancan

Simona Halep a revenit în Romania și a fost prezentă în platou la Antena3 într-o rochie superbă. Simona Halep s-a întors în România după o perioadă de antrenament la Dubai și a susținut un interviu la Antena 3. Acolo, ea a abordat două subiecte principale.

Pe parcursul interviului, Halep a purtat o rochie Valentino și a afișat o ținută impecabilă.

Cât costă rochia purtată de Simona Halep la Antena 3, în prima apariție TV

În primul său interviu acordat după decizia TAS, Simona Halep a fost îmbrăcată într-o rochie elegantă, neagră, de la brandul Valentino, care are un preț de 2.266 euro, conform informațiilor de pe site-ul thebs.com.

Sportiva a optat pentru o rochie realizată din crep de lână și mătase, cu decolteu drept, mâneci lungi, manșete în două culori cu efecte de floare de lotus, buzunare cu cusături și închidere cu fermoar ascuns la spate, pentru prima sa apariție televizată după întoarcerea în țară.

Simona Halep a revenit în România după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) i-a redus suspendarea pentru dopaj. Această reducere a sancțiunii îi permite sportivei să revină la competiții și să lupte pentru a-și recâștiga poziția de lider mondial.

Ce spune Simona despre acuzațiile de dopaj

Eliberată de povara acuzațiilor de dopaj și după ce a depășit o perioadă dificilă din viața sa, Halep a dezvăluit detalii despre scandalul în care a fost implicată.

Simona Halep a fost suspendată din tenis timp de 17 luni, o perioadă dificilă în care a luptat pentru a-și dovedi nevinovăția în scandalul de dopaj.

Într-o recentă apariție TV, Halep a descris anul precedent ca fiind unul greu, marcat de incertitudini și presiune. Cu toate acestea, ea a rămas perseverentă și a reușit să obțină o reducere a suspendării din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS).

Interviul a marcat prima apariție publică a Simonei după decizia TAS. A purtat o rochie Valentino elegantă, în valoare de peste 2.000 de euro, și a vorbit deschis despre detaliile dosarului de dopaj și despre reacția Serenei Williams la acuzațiile aduse.

„A fost un an foarte greu și am ținut foarte mult pentru mine. (…) La momentul acela aveam multe gânduri, așa m-am simțit în momentul acela pentru că nu am făcut nimic greșit. Nici prin cap nu mi-a trecut să fac așa ceva, nu mi-a sugerat nimic să fac așa ceva, iar ce simt eu pentru tenis era departe să mă gândesc eu să fac asta”, a afirmat Simona.

Simona Halep, despre postarea Serenei Williams

Serena Williams a stârnit controverse pe rețelele sociale după ce Simona Halep a fost acuzată de dopaj. Reacția sa a venit la scurt timp după victoria Simonei împotriva Serenei în finala de la Wimbledon din 2019, scor 6-2, 6-2.

Comentariul lui Williams a fost interpretat ca o aluzie ironică la posibilitatea ca Halep să fi trișat pentru a câștiga meciul. Fanii sportivei române au criticat-o pe Williams pentru lipsa de fair-play, considerând că mesajul său a fost lipsit de respect.

„8 e un număr mai bun”, a scris Serena Williams pe contul ei de Twitter, după ce Simona Halep a fost implicată în scandalul de dopaj.

Acum, Simona a spus și de unde crede că a venit acest comentariu din partea rivalei sale.

„Nu am absolut nimic să îi transmit, dar pot să comentez ce cred despre postarea ei. A fost o frustrare personală, conta enorm pentru ea să facă acel record (n.r. de titluri la Wimbledon). Nu judec pe nimeni, dar consider că a fost prea mare să facă acea postare”, a spus Simona Halep pentru sursa menționată anterior.

Simona a purtat o rochie Valentino elegantă, în valoare de peste 2.000 de euro, la interviul oferit pentru Antena3.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`