Prima pagină » Cancan » Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la un eveniment, în Sibiu. La ce designer a apelat

Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la un eveniment, în Sibiu. La ce designer a apelat

06 aug. 2024, 10:14, 1 ,
Cezar Bulgaru în Cancan

S-a aflat cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la Întâlnirea Internațională a Sașilor, din Sibiu. La majoritatea evenimentelor publice la care a participat, inclusiv la multe din străinătate, Carmen Iohannis a purtat ținute elegante, fie rochii, fie costume realizate de designeri români.

De ani de zile, ea colaborează cu creatoarea de modă Eli Lăslean, dar și cu Andreea Tincu.

Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la un eveniment, în Sibiu

De data aceasta, la evenimentul la care a participat în acest weekend împreună cu Klaus Iohannis, prima doamnă a ales să poarte o rochie albă cu imprimeuri, creată de Tury Burch, o casă de modă americană înființată în 2004.

Rochia aleasă de Carmen Iohannis pentru Întâlnirea Internațională a Sașilor de la Sibiu are un preț de 4.049 de lei, însă pe anumite site-uri de modă poate fi achiziționată la reducere pentru 3.239 de lei. Prima doamnă a completat ținuta cu sandale de culoare deschisă, o poșetă albă și cu perechea ei preferată de ochelari, pe care i-a purtat recent.

În dressingul ei, Carmen Iohannis deține mai multe genți de la branduri de prestigiu, inclusiv poșete de la Chanel și Dior.

Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la inaugurarea Casei României de la JO 2024

Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie albă cu maci de la Dolce & Gabbana, care a captat atenția tuturor. Rochia, apreciată pentru designul său elegant și rafinat, costă aproximativ 1.500 de euro. Această alegere vestimentară evidențiază stilul sofisticat al primei doamne a României.

În plus, Carmen Iohannis și-a completat ținuta cu o geantă Christian Dior, evaluată la 2.850 de euro. Geanta a adăugat un plus de eleganță și rafinament, demonstrând o preferință pentru accesorii de lux.

La evenimentul de la Ambasada României au participat sportivii români, antrenorii lor și personalități din lumea sportului, printre care Mihai Covaliu (președintele COSR) și Elisabeta Lipă (președintele ANS). Klaus Iohannis a transmis un mesaj de susținere și mândrie pentru sportivii români, subliniind importanța prezenței României la Jocurile Olimpice.

Oficialitățile prezente au semnat un tricou care va fi păstrat ca amintire în cadrul ambasadei

La încheierea evenimentului, Carmen Iohannis, alături de președinte și alte personalități, au semnat un tricou care va fi păstrat ca suvenir la ambasadă. Acest tricou reprezintă legătura și susținerea constantă pentru sportivii români.

Carmen Iohannis a fost prezentă la un eveniment din Sibiu, unde a purtat o rochie semnată de un designer american, iar internauții au devenit curioși să afle cât costă aceasta.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024