Constantin Enceanu este unul dintre cântăreții de muzică populară apreciați din România. Acesta are numeroși fani, însă puțin dintre ei știu că artistul este și un antreprenor de succes. De ceva timp, Constantin Enceanu și-a deschis un restaurant în Filiași, iar acum vrea să își extindă afacerea și în Craiova. Clienții au rămas uimiți când au văzut cât costă o porție de fasole cu ciolan afumat la restaurantul lui Constantin Enceanu.
Cât costă o porție de fasole cu ciolan afumat la restaurantul lui Constantin Enceanu
Constantin Enceanu este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică populară din România. Cântărețul și-a deschis un local în Filiași, unde se organizează și petreceri, inclusiv nunți și botezuri. Ei bine, acesta se bucură de succes, așa că vrea să își extindă afacerea și în Craiova. Dar care sunt prețurile pe care le practică la restaurantul din Filiași?
Constantin Enceanu este un antreprenor de succes, căci restaurantul din Filiași se bucură de un adevărat succes. Clienții sunt atrași atât de reputația artistului, cât și de prețurile practicate de el. Chiar dacă acestea au mai crescut în ultima perioadă, clienții par să fie mulțumiți chiar și așa.
Constantin Enceanu s-a văzut nevoit să țină pasul cu scumpirile din ultima vreme. Așa că, inițial, un prânz cu două feluri de mâncare costa la restaurantul său 20 de lei. Ulterior meniul a urcat la 25 de lei, iar acum costă 30 de lei. Însă, pentru acești bani clienții primesc destul de multă mâncare.
Mai exact, pentru cei 30 de lei, cei care calcă pragul restaurantului pot savura o ciorbă oltenească de pui, cu piept de pui la grătar, cartofi prăjiți și muștar sau o ciorbă de cartofi cu afumătură, cotlet de pui la grătar, orez cu legume și salată. Însă, cel mai solicitat meniu este cel cu ciorbă de fasole cu ciolan afumat, șnițel de porc, cartofi aromatizați și gogoșari acri, care costă tot 30 de lei.
Cum se bucură de succes cu restaurantul de la Filiași, Constantin Enceanu are de gând să se extindă în domeniul HORECA, iar în curând își va deschide și o pizzerie în Craiova. Cei care vor merge în această locație se vor putea bucura de o pizza napoletană autentică, preparată cu ingrediente de calitate.
Este un patron sever
Constantin Enceanu consideră că a muncit zi și noapte pentru localul pe care îl deține. El spera ca pe timpul verii să aibă mulți clienți pentru a-și recupera din investiție. Totodată, legat de restaurantul său a avut și un conflict cu colegul de breaslă Gheorghe Turda, care spunea despre el că ar fi un afacerist falit.
„Am pus amendă de 50 de lei, pentru cine lasă apa deschisă sau becul aprins. Și uite că acum angajații se uită de trei ori, înainte să plece. Așa mi-au spus, acum, când e vorba de banii lor. Când era vorba de banii mei, nu conta, nu le păsa. Eu mă culc, uneori, și a doua zi, la ora 11.30, pentru că am foarte multă treabă la Zanzibar. Eu nu am fost așa de afectat, pentru că am multe spații aici și, cumva, mi-am putut desfășura activitatea. Mai mult, în Filiași, nu au fost atât de multe cazuri de COVID-19”, a spus Constantin Enceanu.
Altfel, clienții au rămas uimiți când au văzut cât costă o porție de fasole cu ciolan afumat la restaurantul lui Constantin Enceanu.