Prima pagină » Cancan » Cât costă o omletă într-o autoservire din Eforie Nord, acum, în iulie 2024

Cât costă o omletă într-o autoservire din Eforie Nord, acum, în iulie 2024

30 iul. 2024, 10:54,
BZI.ro, în Cancan

Turiștii au rămas uimiți să vadă cât costă o omletă într-o autoservire din Eforie Nord. Românii se pregătesc pentru cele mai dificile situații, mai ales când este vorba de cheltuieli pentru mâncare.

Eforie Nord este una dintre cele mai frecventate stațiuni de pe litoralul românesc, fiind a doua după Mamaia. Turiștii care aleg să își petreacă vacanța de vară aici se așteaptă să găsească prețuri mai accesibile comparativ cu cele din stațiunile din nordul litoralului.

Deși mulți români sunt îngrijorați de costurile practicate de comercianții de pe litoral, este important de menționat că încă există localuri cu prețuri decente și relativ accesibile.

Cât costă o omletă într-o autoservire din Eforie Nord

De exemplu, într-un restaurant cu autoservire din Eforie Nord, preparatele de mic dejun au prețuri între 12 și 15 lei. Prețul unei omlete începe de la 12 lei și poate varia în funcție de ingredientele adăugate, cum ar fi cașcaval, șuncă sau telemea. De exemplu, o omletă simplă costă 12 lei, în timp ce o omletă cu șuncă și ciuperci sau cu telemea costă 15 lei. În plus, meniul restaurantului include și alte preparate, precum spaghete, cașcaval pane, mămăligă cu brânză și smântână sau clătite cu gem.

ochiuri simple -12 lei
ochiuri românești cu telemea și mămăliguță – 20 de lei
omletă simplă – 12 lei
omletă cu cașcaval – 15 lei
omletă cu telemea – 15 lei
omletă cu șuncă și ciuperci – 15 lei
mămăligă –  6 lei
mămăligă cu brânză și smântână – 20 de lei
cremwuști cu muștar – 12 lei
cabanos la tigaie – 15 lei
cașcaval pane – 18 lei
spaghete carbonara – 30 de lei
spaghete bolognese 30 de lei
clătite cu gem 15 lei

Cât a ajuns să coste un pahar de bere pe litoralul românesc

Cei care doresc să se răcorească cu o bere rece la draft, servită direct pe plajă, vor trebui să aibă între 11 și 16 lei la ei, în funcție de tipul berii pe care îl aleg.

Stațiunea Mamaia atrage cel mai mare număr de turiști în 2024, urmată de Mamaia Nord, Eforie Nord, Venus, Neptun-Olimp, Jupiter, Saturn, Cap Aurora, Costinești, Vama Veche, Eforie Sud, Techirghiol și Mangalia.

În Mamaia, la începutul sezonului, închirierea unui șezlong pentru întreaga zi costă 70 de lei, dar se așteaptă ca acest preț să crească pe măsură ce sezonul estival avansează. Anul trecut, în plin sezon, un șezlong putea ajunge și la 200 de lei pe zi în stațiunea Mamaia Nord.

Ce preț are un șezlong, la Eforie Nord

Aici, turiștii vor cheltui ceva mai puțin. Prețurile de pe plajă sunt mai accesibile comparativ cu alte stațiuni de pe litoralul românesc. La începutul lunii iulie, închirierea unui șezlong costa între 30 și 40 de lei.  Totuși, în mijlocul lunii, când se consideră că este perioada de vârf a sezonului estival, tarifele au fost majorate, ajungând la 40 de lei în timpul săptămânii și 50 de lei în weekend.

Românii au rămas uimit de cât costă o omletă într-o autoservire din Eforie Nord, cu toate că nici prețurile din celelalte stațiuni nu sunt mai prejos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
30 iulie 2024
30 iulie 2024