Prima pagină » Actualitate » Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gică Hagi în 2024: Fosta mare glorie se alege cu o avere datorită Hotelului Iaki!

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gică Hagi în 2024: Fosta mare glorie se alege cu o avere datorită Hotelului Iaki!

25 iun. 2024, 08:34,
BZI.ro, în Actualitate

Gică Hagi deține pe litoralul românesc unul dintre cele mai cunoscute hoteluri de pe litoralul românesc. Situat în Mamaia, acesta este o destinație frecvent aleasă de persoanele cu posibilități financiare. Dar cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gică Hagi în 2023?

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gică Hagi în 2024

Gică Hagi este unul dintre cei mai cunoscuți foști fotbaliști români. Căpitanul Generației de Aur deține un hotel de lux pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia. Anual, fostul fotbalist a investit sume enorme pentru ca afacerea lui să se mențină în top. Și se pare că a reușit, pentru că hotelul este plin tot timpul de turiști.

Aflat la doar 20 de metri de plaja din Mamaia, hotelul Iaki oferă acces gratuit la o piscină sezonieră în aer liber, un restaurant sezonier cu terasă de vară şi un restaurant deschis pe tot parcursul anului, conform descrierii de pe site-ul Booking.

O săptămână de cazare la luxosul hotel costă cât patru salarii minime pe economie

25,6 milioane de lei, adică peste cinci milioane de euro, a fost cifra de afaceri raportată la Ministerul Finanțelor, în creștere cu aproape 8% față de rezultatul raportat în 2022.

Ca în fiecare an, cei care dețin afaceri în domeniul hotelier se pregătesc ca la carte pentru întâmpinarea oaspeților. Este și cazul lui Gică Hagi, care deține hotelul luxos Iaki din Mamaia.

Prețurile nu sunt pentru orice buzunar

Hotelul lui Gică Hagi este situat la numai 20 de metri de plajă și este unul dintre preferatele turiștilor, indiferent de anotimp.

Un sejur de patru zile la hotelul lui Hagi începe de la 2.900 lei / persoană și ajunge până la 7.652 de lei pentru un apartament de lux. Conform site-ului Booking.com, o săptămână de cazare la hotelul Iaki, între 10 și 17 iulie, pentru două persoane, pornește de la 7.652 lei, dar în acest cost este inclus și prânzul.

Turiștii care doresc să beneficieze de două mese pe zi, mic dejun și prânz, trebuie să scoată din buzunar între 8.628 și 10.151 lei, în funcție de amplasarea camerei. În acest preț este inclus și transportul de la aeroport până la hotel.

În ciuda faptului că nu sunt deloc mici, aceste tarife nu includ accesul la SPA. Astfel, cei care doresc un sejur de o săptămână în care să beneficieze și de wellness trebuie să plătească nu mai puțin de 10.830 de lei pentru două persoane.

„Sunt disponibile pachete speciale pentru unele tipuri de unităţi, în funcţie de perioadă. La un cost suplimentar, oaspeţii au acces la un centru spa elegant cu piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj, zonă de fitness, duş emoţional şi duş cu hidromasaj. Se oferă şi servicii de masaj, cu confirmare prealabilă.

Restaurantul serveşte preparate din bucătăria românească şi internaţională. Puteţi savura băuturi pe tot parcursul zilei la barul cu pian, pe terasă şi la barul Sunrise de lângă piscina în aer liber. La un cost suplimentar, aveţi la dispoziţie parcare privată în garaj”, se aratră în descrierea hotelului Iaki de pe site-ul Booking.com.

Astfel, turiștii pot să știe cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gică Hagi în 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *