Prima pagină » Actualitate » Cât costă o noapte de cazare la conacul Monicăi Anghel: Nu oricine își permite!

Cât costă o noapte de cazare la conacul Monicăi Anghel: Nu oricine își permite!

04 iul. 2024, 12:17,
BZI.ro, în Actualitate

Din ce în ce mai mulți artiști din România iau în calcul ce vor face după ce își încheie cariera artistică. Astfel, mulți aleg să investească în imobiliare. În această categorie se încadrează și Monica Anghel, cântăreața lansându-se și ea în afaceri imobiliare. Mulți fani ai artistei vor să știe cât costă o noapte de cazare la conacul Monicăi Anghel. Aceasta deține de ceva timp Conacul „Sfânta Elena“, din satul Bratia, din județul Argeș.

Cât costă o noapte de cazare la conacul Monicăi Anghel

Monica Anghel deține un conac într-un loc pitoresc din România. Acesta se află în satul Bratia, din comuna Berevoiești, județul Argeș. Zona are peisaje încântătoare și se află la doar 2 ore de condus de București.

Conacul se numește „Sfânta Elena”, după numele bunicii sale. Ea spune că nu ar fi terminat construcția acestuia fără ajutorul ei. Astfel, banii pentru achiziționarea pensiunii au provenit dintr-o moștenire, iar numele nu l-a pus întâmplător. Pentru a cinsti numele bunicii materne, pe care o chema Elena, Monica Anghel a ales drept nume Conacul Sfânta Elena.

„Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş”, a povestit Monica Anghel.

Conacul este o adevărată oază de relaxare, oferind o gamă variată de facilități pentru oaspeți. Cele 8 camere sunt dotate fiecare cu baie proprie. Restaurantul este locul ideal pentru a savura atât micul-dejun, cât și alte mese. De asemenea, pensiunea dispune de un bar, grădină și parcare.

Prețul cazării poate să surprindă mulți dintre vizitatori și poate fi considerat destul de piperat în comparație cu tarifele obișnuite. O cameră dublă poate costa între 350 și 420 de lei pe noapte.

La conacul Monicăi Anghel se pot organiza inclusiv mese festive, iar acesta a fost locul unde a stat artista pe perioada pandemiei.

Posibilitățile de agrement și de plimbare sunt foarte numeroase și nu poți spune că te plictisești dacă stai aici 7 zile.

Conacul are 8 camere utilate complet

Conacul cântăreței are 8 camere utilate complet, cu baie proprie și internet, și dispune totodată de o suprafață generoasă de teren.

La parterul pensiunii sunt 3 camere, un living imens care are inclusiv o mica scenă cu pianină și tobe, bucătăria, restaurantul și o terasă foarte frumoasa către curtea din spate.

La etaj sunt 5 camere și un balcon către curtea din față. Camerele sunt mari, spațioase, curate și amenajate cu mult bun gust. Băile sunt de asemenea mari și foarte curate.

Conacul are un lounge comun, restaurant, bar și grădină. Toate camerele sunt prevăzute cu baie privată și TV cu ecran plat și canale prin cablu. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit, care funcționează impecabil, o terasă și parcare privată gratuită. Camerele pensiunii au fierbător, iar unele oferă vedere la grădină.

„Un colț de rai. Oameni plini de iubire și de căldură. Mâncare excelentă. Un loc ideal pentru cei mici și pentru plimbare pe malul râului. Mulțumim pentru primire si recomandăm cu drag”, a declarat o turistă care a fost impresionată de conacul Monicăi Anghel, unde o noapte de cazare costă între 350 și 420 de lei pe noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *