Prima pagină » Actualitate » Cât costă o noapte de cazare în stațiunea Elenei Udrea! Boghiș Băi și-a redeschis porțile la 1 iunie 2024
Cât costă o noapte de cazare în stațiunea Elenei Udrea! Boghiș Băi și-a redeschis porțile la 1 iunie 2024

Cât costă o noapte de cazare în stațiunea Elenei Udrea! Boghiș Băi și-a redeschis porțile la 1 iunie 2024

06 iun. 2024, 10:34,
BZI.ro, în Actualitate

Boghiș Băi, stațiunea balneoclimaterică inaugurată cu mare fast în urmă cu mai bine de un deceniu, pe vremea când Elena Udrea încă era ministru al turismului, și-a redeschis porțile la 1 iunie 2024 și va rămâne deschisă întregul sezon estival. Mulți români vor să știe cât costă o noapte de cazare în stațiunea Elenei Udrea.

Cât costă o noapte de cazare în stațiunea Elenei Udrea în sezonul estival

Boghiș Băi este un complex situat în județul Sălaj, la două ore de Cluj, în care clienții se pot bucura de patru bazine exterioare cu apă termală ce conține parafină, cu proprietăți în tratarea afecțiunilor reumatice, afecțiunilor posttraumatice sau afecțiunilor cronice ale sistemului periferic. Elena Udrea deţine 50% din afacerea Băi Boghiș SRL.

Stațiunea și-a redeschis porțile la 1 iunie 2024 și va rămâne deschisă întregul sezon estival. Tarifele de intrare în zona de ștrand sunt de 35 de lei / adult și 25 lei / copil, în timpul săptămânii, și de 45 de lei / adult și 30 de lei / copil, în perioadele de weekend.

Stațiunea Elenei Udrea are și spații de cazare, pentru cei care vor să-și petreacă mai multe zile aici. Prețurile încep de la 330 de lei pe noapte sau 2.720 de lei pentru 6 nopți, în sistem all-inclusive la căsuțele de două persoane; și ajung la 470 de lei pe noapte și 3.560 de lei pentru un sejur de 6 nopți în regim all-inclusive la apartamentele de lux (3+1 persoane).

În prezent, firma Băi Boghiș SRL este deținută de Elena Udrea (50%), Nadine Magda Stanca (40%) și Elena (Lia) Veronica Stanca (10%). În 2023, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 142.500 de lei, o pierdere de 475.864 de lei, în timp ce datoriile totale au ajuns la 13.769.412 lei.

În plus, o parte din bunurile societății au fost puse sub sechestru în dosarul Elenei Udrea.

Elena Udrea este încarcerată la Penitenciarul Târgșorul Nou de lângă Ploiești, după ce a fost condamnată la şase ani de închisoare cu executare în Dosarul „Gala Bute”. Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului a fost prins în 7 aprilie, la graniţa dintre Bulgaria şi Grecia, iar pe 16 iunie a fost extrădată şi încarcerată în România.

Ce boli pot fi tratate la Băile Boghiș

Baza de tratament a stațiunii Băile Boghiș este formată din sală de așteptare cu recepție, trei cabinete medicale cu săli pentru kinetoterapie, fizioterapie și respectiv masaj reflexogen, sală cu bazin de balneație, sală cu un bazin de hidrokinetoterapie, sală cu două vani pentru hidroterapie, un punct de asistenta medicala si prim ajutor.

Baile Boghis

Statiunea cu apa termala Baile Boghis ofera clientilor sai urmatoarele programe si proceduri de recuperare si intretinere a sanatatii corporale: consultatie initiala, consultatie de control, kinetoterapie, fizioterapie, fitoterapie, balneoterapie, masoterapie, termoterapie, hidroterapie, asistență medicală / prim ajutor cu administrare intravenoasă de medicamente.

Datorita calităților apei termale, Băile Boghiș este indicată pentru tratarea unor afecțiuni precum reumatismale degenerative cronice, reumatismale abarticulare, neurologice periferice, post traumatice, ginecologice sau boli de nutriție și metabolism, dermatologice. Tocmai de aceea, românii sunt interesați să știe cât costă o noapte de cazare în stațiunea Elenei Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 august 2024
01 august 2024