Prima pagină » Actualitate » Cât costă o noapte de cazare în apartamentele lui Jorge: „Muncesc pentru banii ăștia!”

Cât costă o noapte de cazare în apartamentele lui Jorge: „Muncesc pentru banii ăștia!”

25 iun. 2024, 08:49,
BZI.ro, în Actualitate

Cântărețul Jorge a intrat în domeniul afacerilor. Artistul și-a cumpărat câteva apartamente pe litoral și speră ca românii să îi treacă pragul. Turiștii care vor să ajungă pe litoralul românesc vara aceasta vor să știe cât costă o noapte de cazare în apartamentele lui Jorge din complexul de lux.

Cât costă o noapte de cazare în apartamentele lui Jorge

Jorge este unul dintre cei mai apreciați artiști și oameni de televiziune, însă, deși a participat la multe emisiuni și chiar a prezentat unele, acesta s-a implicat și în afaceri cu imobiliare, care pare că îi merg din plin.

Jorge, care este machedon, a investit anul acesta în 5 apartamente situate într-una dintre cele mai luxoase stațiuni de pe litoralul românesc. Artistul a dezvăluit că pentru facilitățile pe care le oferă, prețurile sunt accesibile.

Pentru o noapte în plin sezon, cei care vor să stea la unul dintre studiourile de lux ale lui Jorge, turiștii trebuie să plătească până la 1.200 de lei.

„Nu m-am îmbogățit peste noapte. Muncesc pentru asta. Într-adevăr, da, am făcut niște investiții anul ăsta și așteptăm lumea la mare că la noi la mare e cel mai frumos. Oriunde te-ai duce, tot acasă îți place. Am investit în niște apartamente la mare. Le-am mobilat superb, pe malul mării, într-un complex cu infinity pool, jacuzzi, spa. E foarte frumos. Vreau să vă alegeți o locație la malul mării, unde să vă simțiți bine. E aproape, imediat ai dat o fugă“, a declarat Jorge.

În afara sezonului, o noapte de cazare este 600 de lei

Artistul a spus și ce prețuri ia pentru cazarea în apartamentele sale.

„Îmi place mult că oamenii vin și asta este fabulos, e minunat. În luna iunie, de exemplu, am avut 500-600 de lei pe noapte un studio cu capacitate de 2-4 persoane, adică pot veni 2 părinți cu 2 copii, dar în luna iulie, am înțeles din ceilalți vecini că 1.000 de lei pe noapte a fost anul trecut sau 1.200 cel mai scump, în vârf de vară. Asta pentru câteva nopți. În rest, 600-700 la început de iulie, cam așa. E convenabil pentru că avem și bucătării utilate, iar oamenii își pot găti acolo mic-dejun.

Sunt și plajele care sunt foarte frumoase și e plaja aia cum era odată, cu nisip fin și nu mergi câțiva kilometri, ceea ce e minunat. Investim și eu și soția mea și ăsta ni s-a părut un proiect foarte frumos și Doamne ajută să se bucure lumea de vacanță frumoasă”, a menționat artistul.

Jorge a povestit și cum a pierdut dintr-o afacere 350.000 de euro.

„Încă mai simt o mică durere. M-a durut atunci când am pierdut 350.000 de euro. A fost o afacere în zona de IT, mă rog, niște aparaturi n-au mai fost actuale și cam aia a fost. O gaură care s-a întâmplat acum trei sau patru ani. De aia am trecut pe imobiliare, mult mai bine, mult mai sigur“, a mai zis Jorge, care a spus cât costă o noapte de cazare în apartamentele lui de pe litoralul românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *