Prima pagină » Actualitate » Cât costă o ciorbă de burtă la restaurantul lui Rică Răducanu: E patron și ospătar la „Sirena”

Cât costă o ciorbă de burtă la restaurantul lui Rică Răducanu: E patron și ospătar la „Sirena”

26 iun. 2024, 08:33,
BZI.ro, în Actualitate

Simpaticul Rică Răducanu a revenit, zilele trecute, pe litoralul românesc, la localul său din Neptun, unde turiștii se delectează nu doar cu mâncare proaspătă și gustoasă, dar au ocazia și să stea la o vorbă cu fostul portar al Naționalei, să se pozeze cu el și să ia autografe. Turiștii sunt curioși să știe cât costă o ciorbă de burtă la restaurantul lui Rică Răducanu, braseria „Sirena”, unde nea Rică este și patron, dar și ospătar.

Cât costă o ciorbă de burtă la restaurantul lui Rică Răducanu

Rică Răducanu este patron și ospătar la restaurantul „Sirena” din Neptun. Rică Răducanu îi invită pe turiști la terasa lui din Neptun, unde va sta toată vara, întâmpinând clienții cu glume și povești. La terasă, el este o prezență constantă și iubit de toți cei care vin să savureze o masă bună și să petreacă timp de calitate.

„Numai barosanii se duc la mare, la Mamaia, e scump acolo, veniți, la mine, la Neptun, se mănâncă mai bine și nu sunt prețuri mari. Am deschis zilele trecute terasa noastră, Braseria Sirena, am avut o grămadă de turiști. Ce șucăr a fost, că nu mai erau locuri la mese, veneau și câteva 6-7 persoane, cu toată familia. Nu zic așa că sunt eu, aici, și laud, dar avem mâncare bună. Acest local voiam să îl numim „La Rică și Costică și la bar Marinică!”, dar am lăsat pe numele lor de firmă“, a spus Rică Răducanu.

Fostul mare a portar a precizat că nu are prețuri foarte mari, pentru că finul meu are și fermă, lângă Constanța.

„Și acum e lume la terasă, e full, mai stau câteva zile, mai socializez, mai dau un autograf, lumea să bucură să mă vadă, mai vorbim despre fotbal, mai le povestesc amintiri. O să ținem deschis cam până pe 23 august, dacă merge bine, așa am avut în fiecare an. Noi, aici, la terasa din Neptun, nu avem prețuri foarte mari, pentru că finul meu, care se ocupă de tot, are și fermă, lângă Constanța. Prin urmare, gătește mai ales cu legume și cu carne de la el, de acolo, nu le cumpără”, a mai zis Rică Răducanu.

Meniu variat la Rică Răducanu

Rică Răducanu nu renunță să muncească, în ciuda faptului că are 78 de ani, mai ales că suma pe care o primește de la stat este una infimă. Mai exact, pensia sa, împreună cu renta viageră, abia ajunge la 2.000 de lei pe lună.

Inițial, Rică Răducanu a dorit să numească terasa „La Rică și Costică și la bar Marinică!”, dar a păstrat numele firmei prietenilor săi. Terasa din Neptun este cunoscută pentru atmosfera plăcută și prețurile accesibile, datorită faptului că proprietarul deține și o fermă lângă Constanța, de unde provine majoritatea ingredientelor folosite.

La terasa unde este vedetă este Rică Răducanu, meniul este variat și atractiv. O ciorbă de burtă costă 22 lei, o ciorbă de fasole – 18 lei, o porție de cartofi prăjiți – 10 lei, un mic costă 5 lei, o pizza – 30 lei, creveți cu salată – 35 lei, o salată de ton – 30 lei sau pastrama de oaie la tigaie – 25 lei.

Așadar, turiștii interesați știu cât costă o ciorbă de burtă la restaurantul lui Rică Răducanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *