Prima pagină » Actualitate » Cât costă două săptămâni în Creta! O româncă a plătit o sumă uriașă!
Cât costă două săptămâni în Creta! O româncă a plătit o sumă uriașă!

Cât costă două săptămâni în Creta! O româncă a plătit o sumă uriașă!

17 iul. 2024, 09:16, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

O româncă a povestit pe un grup de Facebook, dedicat vacanțelor în Grecia, detalii despre concediul său recent din Grecia. Aceasta a spus Cât costă două săptămâni în Creta, oferind detalii și despre experiențele avute în această destinație populară din Grecia.

Cât costă două săptămâni în Creta!

O turistă din România a explicat pe un grup de Facebook că a ales să viziteze insula Creta cu mașina personală, deși mulți i-au recomandat să folosească avionul. Aceasta a permis familiei sale să exploreze mai în detaliu și să acceseze locuri mai puțin turistice. În timpul celor 14 zile, și-au împărțit sejurul în patru locații diferite, fiecare oferind o perspectivă unică asupra insulei.

La început, românca s-a oprit în zona de est, cu cazare la Ahlia Beach, aproape de plajă, unde au putut să se bucure de scăldat dimineața și seara.

„Vizitat zona de est. Am avut cazare la Ahlia Beach, aproape de plaja (extra bonus scăldatul de dimineață și seara târziu)! Partea de est/sud est (zona Ierapetra îi zic eu) e mai sălbatică si foarte pe gustul nostru (Tertsa Beach, Xerocampos, Kato Zakros etc). Super taverna este Taverna Ahlia, deținută de o familie de greci deschisă doar de la ora 17, rămași fără cuvinte mai ales când am plătit 37 de euro o masă pentru 4 persoane cu tot cu băuturi și am mâncat destul și foarte bun!! Goudouras beach e minunată, iar taverna de lângă e vis … cea mai bună mâncare grecească din toată insula”, a povestit turista româncă.

Ulterior, românca s-a oprit în Ag Galini, o stațiune situată în sudul insulei, unde au vizitat plajele Agio Faraggo și Matala Beach. O experiență memorabilă a fost cina la Mystikal View, cu o vedere impresionantă asupra mării. Alte destinații notabile au fost Trio Petra și Agia Fotia, unde au savurat fructe de mare și pește proaspăt, conform sursei citate.

Costul vacanței a fost de aproximativ 4.000 de euro

Cea de-a treia oprire în Grecia, românca a făcut-o în Gerani, între Kisammos și Chania, unde au ales o căsuță tipic grecească.

„Următoarele patru nopți ne-am mutat la Gerani (între Kisammos și Chania), o cazare micuță, o căsuță specific grecească absolut minunată pe care o ador și cu siguranță vom reveni. Am vizitat Chania (superb oraș cu influențe venețiene) dar și Kisamos (un oraș micuț dar destul de cochet in centru) . Am căutat tot plajele mai micuțe și mai liniștite: Marathi (plaja de lângă aeroport), Falasarna (pentru că e destul de întinsă și frumoasă) și Kedodrasos care e absolut minunată (nu va încumetați daca nu va place sa urcați/coborâți spre plajă)”, a menționat turista din România.

Ultimele trei nopți au fost petrecute la Palekastro, într-o cazare pe vârf de munte cu vedere la Heraklion. Printre plajele vizitate se numără Ag Galini, Palekastro și Sissi, culminând cu Elouda Beach, descrisă ca fiind uimitoare. Vacanța s-a încheiat cu o vizită în Heraklion, un oraș vibrant unde au degustat cea mai bună bougatsa și au făcut cumpărături.

„Costul vacanței a fost de aproximativ 4.000 de euro (nu îl spun pentru a mă lăuda ci pentru că am tot fost întrebată ). Am mâncat și la taverne de sat, dar și la buza mării”, a conchis ea.

Românca a spus cât costă două săptămâni în Creta și a povestit că, deși costurile au fost mari, experiențele și amintirile create în Creta au meritat fiecare euro cheltuit.

Comentarii
  • Articol degeaba

    Eu zic sa reevaluati titlul articolului. E vorba de 4000 de euro pentru 4 persoane pentru 14 zile. Deci 4000:4=1000 euro pentru o persoana 14 zile, deci 1000:14=71.42 euro pe zi. Deci circa 357 lei pe zi de persoana. Asta este suma uriasa? Esti in vacanta totusi – nu mananci la mama acasa si nu te duci cu tramvaiul la serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *