Prima pagină » National » Cât costă complexul din care va face parte bazinul olimpic despre care au discutat Ion Țiriac și David Popovici

Cât costă complexul din care va face parte bazinul olimpic despre care au discutat Ion Țiriac și David Popovici

02 sept. 2024, 08:55,
Cezar Bulgaru în National

S-a aflat cât costă complexul din care va face parte bazinul olimpic despre care au discutat Ion Țiriac și David Popovici.

Ion Țiriac, celebrul om de afaceri, a profitat de ocazia festivității de premiere a sportivilor români medaliați la Jocurile Olimpice de la Paris pentru a face o anunț important. În cadrul evenimentului, el a dezvăluit lui David Popovici că este iminentă începerea construcției unui nou bazin olimpic în localitatea Otopeni.

Bazinul promis de Țiriac ar urma să facă parte dintr-un complex grandios

Omul de afaceri a anunțat că în apropierea Bucureștiului va fi construit un bazin olimpic dedicat exclusiv copiilor. Surprins de întrebarea lui David Popovici, care a solicitat și el acces la aceste facilități, având în vedere condițiile improprii în care se antrenează, miliardarul a promis să analizeze această posibilitate.

”Acum câteva zile, când am avut onoarea să dau mâna cu domnul Popovici, i-am spus că în curând dăm cu lopata la Otopeni şi începem acel faimos bazin olimpic, numai pentru copii.

Îmi zice: ‘Domnule Ţiriac, nu vă supăraţi, pot să mă antrenez şi eu în el?’. Cum adică, dumneata eşti campion olimpic, campion mondial, unde te antrenezi? ‘Păi, nu prea am unde’!”, a declarat Țiriac, la inaugurarea Berceni Arena.

Cât costă complexul din care va face parte bazinul olimpic despre care au discutat Ion Țiriac și David Popovici

Bazinul anunțat de Ion Țiriac va fi integrat într-un complex sportiv și rezidențial de mari dimensiuni, denumit „Țiriac City”. Pe lângă bazin, proiectul cuprinde clădiri de locuit, un hotel, un patinoar deja funcțional, terenuri de tenis și o sală de sport.

”Știu cât costă, dar nu întrebați, pentru că o să cădeți din picioare. Se poate face. Guvernul doar să facă străzile”, spunea Ion Țiriac în urmă cu câteva luni. De fapt, în total, omul de afaceri ar urma să scoată din buzunar aproximativ 150 de milioane de euro.

Ion Țiriac a sunat-o pe Ionela Cozmiuc pentru a-i cere mașina înapoi

Ion Țiriac dorește să înlocuiască mașina pe care i-a oferit-o inițial Ionela Cozmiuc, un model identic cu cel acordat tuturor medaliaților cu argint la Paris, cu una superioară, aceeași pe care au primit-o sportivii care au câștigat aurul în Franța.

Ion Țiriac a decis astfel deoarece, la scurt timp după finalizarea Jocurilor Olimpice, Ionela Cozmiuc a obținut o medalie de aur la Campionatele Mondiale, conform gsp.ro.

Ionela Cozmiuc a plecat de la evenimentul organizat de Ion Țiriac cu un automobil Hyundai Kona, estimat la 25.000 de euro. Urmează să primească un Hyundai Ioniq, model care are o valoare dublă.

Cu ocazia festivității de premiere a sportivilor români medaliați la Jocurile Olimpice de la Paris, s-a aflat cât costă complexul din care va face parte bazinul olimpic despre care au discutat Ion Țiriac și David Popovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *