Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât costă acum cazarea în resortul de lux unde s-a filmat Insula iubirii. Prețurile diferă destul de mult
Cât costă acum cazarea în resortul de lux unde s-a filmat Insula iubirii. Prețurile diferă destul de mult

Cât costă acum cazarea în resortul de lux unde s-a filmat Insula iubirii. Prețurile diferă destul de mult

24 iul. 2024, 23:41,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Insula iubirii, sezonul 8, s-a filmat în același resort de lux în care s-a realizat și ediția anterioară. Față de anul trecut, însă, un sejur de o săptămână costă cu zeci de euro mai mult.

Emisiunea-fenomen difuzată de Antena 1 s-a filmat la Natai Beach Resort, Phuket, Thailanda, unul din cele mai luxoase complexuri din țara asiatică.

Cât costă cazarea în resortul de lux unde s-a filmat Insula iubirii

Resortul, situat de-a lungul plajelor nealterate din Phang Nga, cuprinde camere moderne, în stil thailandez, cu piscină în aer liber, bar, facilități de fitness și spa de 5 stele.

Situat de-a lungul plajelor nealterate din Phang Nga, Natai Beach Resort & Spa oferă camere moderne în stil thailandez, amplasate pe un teren frumos amenajat. Oferă o piscină în aer liber cu bar și facilități de fitness și spa de 5 stele.

Locul în care ispitele și perechile au petrecut cele mai toride momente din viața lor e la o oră de mers cu mașina de orașul Phuket și la 40 de minute de Aeroportul Internațional de acolo. Cei care vor să se cazeze unde au stat vedetele de la Insula iubirii mai pot opta și pentru cursuri de yoga sau gătit thailandez.

Ianuarie și februarie, cele mai scumpe luni

Pentru toate aceste facilități, timp de o săptămână, un cuplu ar trebui să scoată din buzunare în jur de 1.380 de lei, adică vreo 270 de euro. Prețul este valabil pentru perioada aceasta din an, iar sumele diferă în funcție de sezon.

Sumele sunt mult mai mari în plin sezon (în Thailanda, precum în multe alte țări asiatice cu peisaje exotice, cele mai aglomerate luni sunt ianuarie și februarie, căci mulți turiști vor să scape de iernile din țările lor). Țara unde s-a filmat Insula iubirii are două sezoane: unul uscat (ține din noiembrie până în luna martie) și altul ploios (restul anului).

În ianuarie, de exemplu, tot pentru șapte zile, un cuplu trebuie să dea 3.830 de lei, iar în februarie în jur de 2.900 de lei. Prețurile încep să scadă simțitor începând cu luna aprilie.

Ediția difuzată ieri, 23 iulie 2024, a show-ului de la Antena 1, a fost lider de audiență. Insula iubirii a înregistrat un share de 25,5% și a obținut 6,4 puncte de rating.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *