Prima pagină » Cancan » Cât costă 3 castraveți murați la Mamaia. „Zici că mi-a dat tot borcanul!”

Cât costă 3 castraveți murați la Mamaia. „Zici că mi-a dat tot borcanul!”

18 iul. 2024, 11:23,
în Cancan

Dorul Zorilă, un turist aflat pe litoral, a făcut public cât costă 3 castraveți murați la Mamaia. Mulți români au preferat să își petreacă concediul de vară în țară, optând pentru stațiunile de pe litoral.

Din păcate, nu toate experiențele au fost conforme așteptărilor, după cum a demonstrat un caz recent al unui turist care a ales să viziteze Mamaia, perla litoralului românesc.

Cât costă 3 castraveți murați la Mamaia

Prețurile la alimente și băuturi din Mamaia au stârnit indignare printre turiști, mulți dintre ei fiind de părere că anul acesta au atins un nivel exorbitant, depășind cu mult orice așteptări. Românii, deși obișnuiți cu prețuri mai mari în comparație cu alte țări, consideră că tarifele din stațiunea de pe litoral au devenit exagerate.

Dacă mulți credeau că Bucureștiul este pe primul loc în ceea ce privește prețurile exorbitante, iată că Mamaia depășește toate așteptările. De exemplu, Doru Zorilă a plătit 36,75 lei pentru 3 castraveți murați la o autoservire din Mamaia.

„Zici că mi-a dat tot borcanul”, a reacționat bărbatul într-o postare pe Facebook.

Cașcavalul pane, în cantitate de cel mult 300 de grame, a costat 42 de lei, iar 250 de grame de hamsii au costat 35 de lei.

Pe bon, cartofii aveau un preț de 70 de lei pe kilogram, motiv pentru care a plătit 25 de lei pentru o porție.

Cât a ajuns să coste o frigăruie, în Mamaia

Un turist aflat în Mamaia a stârnit indignare pe rețelele sociale după ce a postat imagini cu nota de plată pentru o masă la o autoservire. O simplă frigăruie l-a costat 57 de lei, o sumă considerabilă pentru o porție de pui la grătar.

Turistul a prezentat și prețurile altor componente ale mesei sale: 7 lei pentru o lipie, 37 de lei pentru murături și 27 de lei pentru o porție de cartofi. Suma totală a depășit cu ușurință așteptările sale, demonstrând creșterea semnificativă a prețurilor din HoReCa de pe litoralul românesc.

Pentru 405 grame de costiță, turistul a scos din buzunar 64 de lei, iar o simplă pungă a costat 2 lei. Toate acestea au totalizat o sumă uimitoare de peste 300 de lei pentru o masă care ar fi putut fi considerată modestă.

Postarea sa a declanșat o avalanșă de comentarii din partea altor turiști nemulțumiți de prețurile exorbitante practicate în stațiunile românești. Mulți dintre ei au subliniat că sumele achitate pentru o masă simplă sunt comparabile cu cele din restaurante de lux din alte țări.

În aceeași situație s-a aflat și Dorul Zorilă, un turist aflat pe litoral, care a făcut public cât costă 3 castraveți murați la Mamaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`