Prima pagină » Actualitate » Cât cere Sofia Vicoveanca pentru o oră de cântat: Elena Merișoreanu a făcut public tariful colegei sale

Cât cere Sofia Vicoveanca pentru o oră de cântat: Elena Merișoreanu a făcut public tariful colegei sale

24 sept. 2024, 08:41,
în Actualitate

Sofia Vicoveanca este considerată una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară și tocmai de aceea este chemată la multe evenimente. O altă cântăreață de muzică populară cunoscută, Elena Merișoreanu, a divulgat cât cere Sofia Vicoveanca pentru o oră de cântat.

Cât cere Sofia Vicoveanca pentru o oră de cântat

Cunoscută pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, vedeta de muzică populară Elena Merișoreanu a vorbit despre onorariile pe care le încasează la evenimente Sofia Vicoveanca.

Îndrăgita artistă are 82 de ani și se mândrește cu o energie debordantă. Este fericită că mai poate urca pe scenă și încânta publicul, chiar dacă, spune ea, nu are un tarif colosal. Programul ei este de o oră, timp în care cântă, dansează și spune povești. Înainte de fiecare eveniment, încearcă să se odihnească pentru a fi în formă.

Elena Merișoreanu, care a ajuns la spital după ce s-a îmbolnăvit de COVID, a spus că Sofia Vicoveanca ar fi luat pentru un recital de o oră, în străinătate, 1.500 de euro, ca și ea. Cu toate astea, au fost cazuri când au luat și mai mult, depinde de eveniment și de buget.

„Eu, pentru un program de 45 de minute, iau 1.000 de euro, am impresar, el negociază. Sofia Vicoveanca a mers cu mine, în străinătate, am luat câte 1.500 de euro fiecare, era și departe, oamenii ne-au plătit și drumul. Dar, sunt și cazuri când primim și mai mult. Sofia ia tot cam cât mine, la nunți. Fiecare ne dă după câți bani are, eu și Sofia mergem la multe evenimente. În curând, eu o să mai am recitaluri, în Anglia și în Italia, sunt așteptată acolo”, a declarat Elena Merișoreanu.

Sofia Vicoveanca: „Nu iau pielea de pe om!“

Sofia Vicoveanca a menționat că nu are tarife mari și că nu obișnuiește să spună „eu, fără atâția bani, nu urc pe scenă“.

„Nu am un onorariu mare, comparativ cu alți artiști, nu mănânc cu șapte guri! Nu îi zic omului: «Eu, fără atâția bani, nu urc pe scenă». Vorbim, ne înțelegem, am fost o copilă săracă, din familie de refugiați, știu ce înseamnă să nu ai bani, niciodată n-am cerut mult la petreceri. La nunți, îi spun prezentatorului să nu-mi anunțe numele înainte, ci numai să bage negativul. Lumea mă recunoaște după primele acorduri muzicale“, a menționat Sofia Vicoveanca.

Îndrăgita solistă d muzică populară a adăugat că obișnuiește să aibă un recital de o oră, în care cântă, dansează, mai spune și câte o poveste, după care pleacă.

Și apoi apar în mijlocul nuntașilor chiar din bucătărie. Am un recital de o oră, în care cânt, dansez, mai spun și povești, apoi, dispar. Fiul meu, Vlad, m-a sfătuit ca, înainte de fiecare concert, să stau liniștită, câteva zile, să nu fac nimic. Dar, am energie, mai iau și niște pastiluțe, dimineața, vitamine. Și, cine poate sta degeaba? Toată ziua fac treabă prin casă. E de făcut treabă, chiar dacă locuiesc singură”, a mai spus Sofia Vicoveanca, despre care a spus Elena Merișoreanu că cere pentru o oră de cântat 1.500 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`