Prima pagină » Cancan » Cât câștigă Neti Sandu pentru horoscop și previziuni astrale. Aceasta este o figură emblematică pentru Pro TV

Cât câștigă Neti Sandu pentru horoscop și previziuni astrale. Aceasta este o figură emblematică pentru Pro TV

29 oct. 2021, 12:38,
BZI.ro, în Cancan

Neti Sandu, celebra prezentatoare de horoscop și previziuni astrale de la Pro TV, este una dintre cele mai longevive prezentatoare din România. Aceasta este o prezență binecunoscută pe micile ecrane și multă lume încă mai crede despre ea că poartă perucă. Totodată, fanii acesteia sunt curioși și cu privire la salariul ei pentru prezentarea rubricii horoscop.

Prezentatoarea rubricii horoscop Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute vedete TV din România. Și aceasta deoarece ea a împlinit 26 de ani de prezență neîntreruptă pe micile ecrane grație previziunilor astrale prezentate la Pro TV. Însă, chiar dacă este una dintre figurile emblematice ale postului din Pache Protopopescu, Neti Sandu este o persoană discretă în ceea ce privește viața personală.

Neti Sandu și rubrica horoscop încântă milioane de români

Horoscopista Neti Sandu este una dintre figurile reprezentative ale postului Pro TV, ea apărând de peste 26 de ani pe micile ecrane. Astfel, grație previziunilor astrale echilibrate pe care le transmite zilnic, prezentatoarea în vârstă de 63 de ani a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete TV din spațiul media românesc.

Și totuși, chiar dacă Neti Sandu prezintă horoscopul aproape de-o viață, la început ea a avut o altă meserie, fără legătură cu lumea televiziunii. Astfel, din 1977, vreme de 18 ani, Neti Sandu a lucrat ca bibliotecară într-un institut de proiectări și arhitectură. Debutul celebrei horoscopiste în lumea televiziunii a avut loc în 1995, alături de Florin Călinescu, în emisiunea matinală „Ora 7, Bună dimineața”.

„Prima zi a fost extraordinar de plină de emoții, o explozie de emoții, pentru că era prima dată când făceam parte dintr-o emisiune”, își amintește Neti Sandu.

Cât câștigă Neti Sandu la Pro TV

De-a lungul timpului, s-a vorbit mult timp despre salariile anumitor vedete din lumea televiziunii. În unele cazuri, sumele vehiculate sunt colosale, dar pe deplin meritate de respectivele prezentatoare ori vedete TV. În acest sens, sunt destule persoane curioase cu privire la veniturile salariale ale prezentatoarei rubricii horoscop de la Pro TV, Neti Sandu. Aceasta a devenit celebră pentru imaginea care a consacrat-o, și anume tunsoarea sa neschimbată. De asemenea, Neti este cunoscută și pentru modestia de care dă dovadă pe plan personal.

Neti Sandu a vorbit destul de rar despre viața sa privată și a ales să trăiască modest, crea ce a stârnit mereu curiozitatea oamenilor. Iar referitor la salariul pe care îl încasează la Pro TV, acesta este unul semnificativ mai mic decât al colegilor de matinal. Astfel, pentru rubrica horoscop pe care o realizează la știrile matinale, Neti Sandu ar primi un salariu de aproximativ 2000 de euro.

Neti Sandu a fost căsătorită

În pofida faptului că este o persoană foarte discretă, Neti Sandu s-a destăinuit la un moment dat cu privire la viața ei sentimentală. Astfel, ea a povestit că a fost căsătorită o singură dată, pe când avea doar 24 de ani, iar mariajul ei a rezistat doi ani. Totodată, a recunoscut și că a avut o relație de aproape 10 ani, care s-a sfârșit brusc în 1995, chiar în ziua debutului la Pro TV.

Această despărțire a lăsat urme în sufletul ei și a avut nevoie de câțiva ani de psihoterapie pentru a trece peste aceasta. Nu a spus cine era bărbatul respectiv, însă a lăsat să se înțeleagă că făcea parte din lumea actoriei. În altă ordine de idei, Neti Sandu și rubrica horoscop ocupă, probabil, primul loc în preferințele românilor în ceea ce privește previziunile astrale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *