Cât câștigă Mihai Trăistariu pozând nud? De ce nu s-a căsătorit niciodată vedeta

15 apr. 2022, 15:11
BZI.ro, în Cancan

Fiind criticat pentru imaginile pe care le postează, Mihai Trăistariu a ales să pozeze nud pe platforma OnlyFans. Pe lângă veniturile pe care le are din închirierea apartamentelor și a concertelor, imaginile îi aduc un venit în plus. Pe de altă parte, pe plan personal acesta nu a avut parte de noroc în dragoste, cântărețul fiind singur la momentul actual.

Cu toate că mulți internauți l-au criticat, vedeta este apreciată pentru pozele pe care le postează pe contul de OnlyFans. Mai mult decât atât, acesta primește și multe mesaje de la femei în privat.

Pozele nud, îi aduc lui Mihai Trăistariu sume mari de bani

Controversata vedeta a fost deseori blamată pentru fotografiile indecente pe care le-a postat pe rețelele de socializare. Din această cauză, Mihai Trăistariu a decis să își deschidă cont pe OnlyFans pentru a putea distribui tot ce își dorește. Cântărețul a declarat că deși postează imagini provocatoare, acesta mereu are grijă să își acopere părțile intime. Pe platformă are 846 de postări, 106 fani și 18.2 K de aprecieri. Costul unui abonament este de 5 dolari pe lună, vedeta având încasări de 530 dolari pe lună doar din OnlyFans.  Cântărețul a menționat că sursele sale de venit sunt din trei părți: închirierea apartamentelor, concerte și academia de talent, însă nu a adăugat pe lista sa și pagina de OnlyFans.  Într-un interviu, vedeta a declarat că nu ar avea nici o problemă în a poza complet nud, însă ar prefera să o facă într-un cadru profesional.

„Sunt multe comentarii care zic dă jos chiloții (..) Am tot zis că voi poza gol într-o zi, dacă ar fi o revistă de specialitate să fie totul oficial, aș face-o”, a declarat Mihai Trăistariu.

De asemenea, cântărețul a mai menționat că multe femei i-au trimis în privat poze și au așteptat și din partea acestuia la schimb, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult de atât, unii fani i-au spus că vor plăti 10 dolari pentru o poză cu el gol. Laura Giurcanu, în emisiunea „Selly Show” a declarat că a plătit abonamentul pentru a se amuza împreună cu prietenele sale. Aceasta a menționat că vedeta le trimite noilor abonați și un video în privat, iar content-ul nu este doar pentru femei.

De ce nu s-a căsătorit vedeta până la vârsta de 42 ani

Deși are o situație financiară bună, vedeta nu a avut noroc în dragoste. Până la vârsta de 42 ani, acesta a declarat că a ales persoane nepotrivite cu o diferență de vârstă prea mare. Mihai Trăistariu a menționat că a greșit când a ales persoane cu 10-20 ani mai mici decât el. Mai mult de atât, vedeta spune că nu știe unde greșește deoarece este un tip calm care nu înșală, însă de cele mai multe ori a ales persoana de lângă el mai mult bazându-se pe aspectul fizic și nu pe legătura dintre ei.

„Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mari. Eu la 40, ele la 20. Nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui.”, a declarat vedeta.

Mihai Trăistariu a mai spus că nu are de gând să își întrețină viitoarea iubită. Nu dorește o puștoaică căreia să îi ofere bani sau să o scoată numai în cluburi. Vedeta are multe responsabilități și o viață agitată, motiv pentru care multe femei se sperie și pleacă. Crezând că viața alături de el va fi de lux din cauza faptului că este vedetă, acestea sunt surprinse în final.

„Cred că fiecare dintre ele s-a gândit că viața lângă o vedetă trebuie să fie de lux. La mine nu e chiar așa. Viața mea e tulburată și agitată. Am o grămadă de animale, am 7 pisici în casă.”, a declarat Mihai Trăistariu.

Cântărețul a mai spus că dorește să își întemeieze o familie și că e în căutarea unei partenere, însă nu a găsit-o până la momentul actual. Totodată, pe viitor își dorește să aibă și copii alături de femeia ce îi va fi soție.

Deși nu a avut parte de noroc în dragoste, pozele nud îi aduc lui Mihai Trăistariu venituri lunare impresionante.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *