Prima pagină » Cancan » Cât câştigă lunar Florin Călinescu. Actorul, unul dintre cei mai săraci candidaţi pentru primăria Capitalei

Cât câştigă lunar Florin Călinescu. Actorul, unul dintre cei mai săraci candidaţi pentru primăria Capitalei

14 sept. 2020, 13:35,
în Cancan

Florin Călinescu, candidatul Partidului Verde la Primăria Capitalei, are un venit extrem de mic faţă de ceilalţi candidaţi. Conform declaraţiei de avere actorul deţine trei locuinţe şi o sumă de 62.000 euro în conturi. Şi la capitolul venituri actorul sta foarte prost. Florin Călinescu câştigă lunar aproximativ 3.500 de lei.

Florin Călinescu are un venit lunar extrem de mic faţă de toţi candidaţii pentru primăria Capitalei. Preşedintele Partidului Verde este deţinătorul a trei locuinţe şi a unei sume de 62.000 euro în conturi. În declaraţia de avere mai arată că singurul venit lunar al domnului Călinescu este de aproximativ 3.500 de lei.

Cât câştigă lunar Florin Călinescu. Actorul, unul dintre cei mai săraci candidaţi pentru primăria Capitalei

Actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu are trecută în declaraţia de avere consultată de Adevărul două terenuri, unul în Argeş, de 1,8 Ha şi unul în Braşov de 219 mp. Acesta mai deţine două apartamente în Bucureşti, unul în Timişoara şi o casă de vacanţă în Braşov. Totodată, Călinescu mai deţine un cont bancar în care se regăsesc 62.000 de euro.

Liderul Partidului Verde mai deţine un restaurant şi o firmă de producţie cinematografică video şi de programe de televiziune numită „Florin Călinescu Media Company Impex SRL”, de la care bifează în declaraţia de avere două venituri.

Primul este salariul de consilier artistic care anual îi aduce 14.400 de lei (aprox. 3.000 de euro), adică 1.200 de lei pe lună (250 de euro) şi un al doilea salariu în calitatea de director comercial, care-i aduce anual în conturi 28.200 de lei (5.800 de euro), adică 2.350 de lei pe lună (480 de euro).

Candidatura lui Florin Călinescu a fost înscrisă la Biroul Electoral Central, în ultima zi când se mai putea, a transmis prim-vicepresedintele Partidului Verde, Cristian Vlad Soare.

„Am reuşit! Florin Călinescu intra în cursa pentru Primăria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu şi-l va asuma: Bucuresti-Ilfov o singură comunitate, o administraţie suplă, modernă, un nivel de viaţă urbană ridicat aşa cum merită cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN şi SMART! Împreună construim Metropolă Verde Bucuresti-Ilfov!”, a scris Soare pe o reţea socială.

Ce avere are Adriana Bahmuteanu. E departe de ce ştia toată lumea

Ce avere are Adriana Bahmuteanu. Adriana Bahmuteanu, una dintre cele mai controversate vedete din showbiz, şi-a depus candidatura la Primăria sectorului 1 al Capitalei şi este decisă mai mult ca niciodată să obţină fotoliul de primar. Ea a fost nevoită să-şi depună declaraţia de avere, iar fanii ei au rămas uluiţi când au văzut câţi bani are. E departe de ce ştia toată lumea.

Adriana Bahmuteanu candidează în această toamnă la alegerile locale. Ea ţinteşte fotoliul de primar al sectorului 1 însă a pregătit şi o variantă de rezervă: un post în consiliul local. Aşa se face ca vedetă şi-a publicat în premieră declaraţia de avere în care apare bunurile acesteia şi câştigurile din ultimul an. Iar suma trecută acolo, singurul venit, de altfel, este de 5.600 de lei pe lună! O singură sursă de venit a avut Adriana, lucrând la o televiziune, însă pe drepturi de autor. Suma câştigată de aceasta a fost de 68.000 lei anual, pentru ”servicii artistice”. Adriana Bahmuteanu are un ”PFA” (persoana fizică autorizată) pe care a primit banii de la televiziune şi mai este asociată cu 50% într-o societate care deţine un coafor în Bucureşti., scrie wowbiz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`