Prima pagină » Actualitate » Cât câștigă Selly într-o singură lună, doar din YouTube! Fanii au rămas surprinși când au văzut suma!

Cât câștigă Selly într-o singură lună, doar din YouTube! Fanii au rămas surprinși când au văzut suma!

25 ian. 2024, 10:50, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Selly le-a permis, din greșeală, urmăritorilor săi, în timpul unei transmisiuni live, să vadă cât câștigă de Selly într-o singură lună, doar din YouTube. Suma impresionantă câștigată de Selly este de peste 35.000 de euro. Influencerul s-a dat singur de gol, într-o postare.

Cât câștigă Selly într-o singură lună

Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru, se ocupă de show-ul BuzzHouse, prezentat pe YouTube, unde mai mulți influenceri au trecut prin probe de foc pentru a câștiga premiul în valoare de 5.000 de euro. După ce competiția a ajuns la final, tânărul i-a adunat la un loc pe toți participanții concursului și au discutat despre ce a însemnat această experiență pentru fiecare dintre ei.

Pentru că emisiunea a cunoscut un real succes, Selly, care nu ezită să se distreze cu prietenii prin cluburi, a decis să ducă totul la un alt nivel și să investească în producția unei comedii horror cu aceeași tematică, care va apărea în cinematografe în luna aprilie a acesui an.

Discuția influencerilor care au concurat în BuzzHouse a fost transmisă live, iar, într-un moment de neatenție, Selly a uitat să oprească scena în care le permitea urmăritorilor să vadă ce face el pe laptop. Astfel, cu toții au putut vedea suma colosală pe care acesta o câștigă.

Câți bani cheltuie Selly într-o lună

Cu un număr de peste 3 milioane de abonați, Selly, care are planuri mari cu Smaranda, câștigă lunar peste 35 de mii de euro doar din YouTube, mai exact 35.592,97 de euro, la doar 22 de ani. Pentru că pe moment nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, cineva din echipa de producție i-a atras atenția, însă, reacția lui a fost una uimitoare.

„Top, lasă, cifre bune!”, a spus Selly.

Creatorul de conținut este unul dintre cei mai de succes vloggeri români ai momentului. În urmă cu ceva vreme mărturisea că nu se uită la bani când vine vorba de nevoile sale personale, dar nici când trebuie să investească în proiectele la care muncește cu foarte multă dedicare.

„Excluzând cheltuieli de producție, excluzând costurile pe care le au firmele mele, pe plan personal cred că între 10 și 20 de mii de euro. Încerc să fiu, pe cât posibil, cumpătat”, a dezvăluit Selly într-o emisiune TV.

Acum, din greșeală, Selly a arătat cât câștigă într-o singură lună, doar din YouTube.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *