Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât câștigă Andreea Bostănică din rețelele de socializare? Dezvăluiri neașteptate din partea „reginei TikTok-ului”

Cât câștigă Andreea Bostănică din rețelele de socializare? Dezvăluiri neașteptate din partea „reginei TikTok-ului”

22 dec. 2021, 15:52, 6 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Una dintre cele mai tinere vloggerițe din Republica Moldova, Andreea Bostănică, este milionară pe Tik Tok. Aceasta are o mulțime de urmăritori pe rețelele de socializare, fiind extrem de populară în mediul online românesc. De asemenea, „regina TikTok-ului românesc” a făcut-o celebră și pe mama sa.

Andreea spune că nu se consideră „regina TikTok-ului”, dar nu neagă faptul că are un număr de fani extrem de mare. Publicul Andreei ajunge la 3,5 milioane de oameni, aceștia fiind o prezență activă pe pagina tinerei.

andreea bostanica in casa

Andreea Bostănică se simte extrem de flatată de faptul că este urmărită de un public atât de numeros

Andreea Bostănică: Cine este „regina TikTok-ului” și cum a reușit să ajungă atât de populară

Andreea Bostănică se simte extrem de flatată de faptul că este urmărită de un public atât de numeros. Vloggerița și-a luat avânt și nu cedează poziția pe care a reușit să urce. Tânăra este invitată la tot mai multe show-uri la diverse televiziuni din România. Andreea Bostănică este la fel de populară ca și Maria Georgiana, o prezență activă pe TikTok.

Andreea Bostănică menționează în cadrul unui interviu că nu face nimic deosebit pe rețelele de socializare, pur și simplu își expune în mediul virtual viața și ocupațiile de zi cu zi. De asemenea, tânăra este o persoană extrem de pozitivă, molipsindu-i și pe cei din jur cu starea sa.

andreea bostanica in desert

Pe pagina sa de Instagram, Andreea Bostănică a reușit să adune o comunitate de 700 de mii de urmăritori

Pe pagina sa de Instagram, Andreea Bostănică a reușit să adune o comunitate de 700 de mii de urmăritori. Tânără este extrem de susținută de către mama sa. De asemenea, Andreea este foarte pasionată de muzică. Artista a reușit să lanseze mai multe piese, printre ultimele melodii interpretate  de către aceasta este „señorita”. Clipul pentru această piesă a fost filmat în București. Lansarea melodiei a fost posibilă cu ajutorul lui Gabi Bagu, fiind o colaborare de succes.

Andreea Bostănică a menționat că este oprită pe stradă de către fanii săi pentru a face poze și pentru a discuta. Vloggerița călătorește extrem de mult, recent s-a întors din Dubai, unde a fost plecată la un eveniment.

Chiar dacă tânăra a fost extrem de entuziasmată de vacanța petrecută în Dubai, în călătorie vloggerița și-a pierdut valiza cu toate hainele. Bagajul nu a fost găsit, iar tânăra a rămas în megapolis fără ținute.

Andreea Bostănică câștigă zeci de mii de euro pe rețelele de socializare

Andreea Bostănică este o prezență foarte activă și pe YouTube. Pe această platformă, Andreea Bostănică își postează piesele și videoclipurile. Una dintre cele mai recente piese lansate de către tânără este adresată haiterilor de pe social media.

andreea bostanica in costum de baie in dubai

Andreea Bostănică a menționat că este oprită pe stradă de către fanii

Piesa care a stârnit extrem de multe controverse se numește „Dau cu hate”, fiind una foarte virală pe TikTok. Fanii cântăreței au filmat și multe tiktok-uri după sunetul dat. Una dintre cele mai populare piese interpretate de către Andreea se numește „Diamant”. Această melodie face referire la persoanele populare de pe platforme precum Instagram, YouTube și alte rețele de socializare.

Chiar dacă tânăra este o prezență foarte plăcută pe aceste platforme, fiind apreciată de mulți fani, la fel de mulți sunt și cei care o critică. Mesajele de hate sunt frecvent întâlnite sub pozele cântăreței. Unii dintre cei care nu o preferă pe vloggeriță au răspândit pe Instagram poze și știri false precum că Andreea a murit. Tânăra a fost extrem de șocată de toată nebunia care s-a petrecut rețelele de socializare. Cântăreața trezindu-se că unul dintre conturile sale de pe Instagram s-a transformat în unul memorial.

Andreea Bostănică are un venit extrem de mare din activitatea de pe platformele de socializare, la fel ca și Alexia Eram. De asemenea, cântăreața are o mulțime de propuneri pentru colaborări de publicitate, fiind foarte bine plătite. Postările vedetei sunt apreciate, pozele acesteia ajungând să adune mii de aprecieri și comentarii.

Pentru piesele din YouTube, tânăra cântăreață are un venit care ajunge la zeci de mii de euro pentru fiecare dintre acestea. Cu siguranță din vizualizările pe care le adună Andreea Bostănică, ea a reușit să câștige peste 80.000 de euro.

andreea bostanica in casa

Andreea Bostănică este o prezență foarte activă și pe YouTube

Comentarii
  • formetta jazz rock blues

    sweet 16 – hey beby you ere just a sweet 16 – do you know what i meen ..a baby sweet 16 – formetta jazz rock blues

  • ion dragos sir eteanu

    asculta bossa nova cu NOVA – s-ar putea sa iti mearga

  • ion dragos sir eteanu bossa nova

    asculta bossa nova cu NOVA – s-ar putea sa iti mearga

  • ion dragos sir eteanu

    o.k. – vreau sa cumpar toba – wood drum – bossa nova – rejan – nu e scumpa – de la o suta in sus –
    poate te gindesti sa cinti – axista 2 versiuni – una ca o lada – alta ca o carte – care o pui pe masa

  • ion dragos sir eteanu

    dance me to the end of love – nova

  • stii ce e aia LAYLA ?
    vezi eric clapton – derec and the dominos – live ai wembley – cronicile –
    ( CLAPTON IS GOD )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *