Prima pagină » Actualitate » Cât au plătit într-un supermarket 2 români întorși din Italia: „Lăsăm toți banii la magazin!“
Cât au plătit într-un supermarket 2 români întorși din Italia: „Lăsăm toți banii la magazin!“

Cât au plătit într-un supermarket 2 români întorși din Italia: „Lăsăm toți banii la magazin!“

10 sept. 2024, 09:37,
în Actualitate

Prețurile au crescut foarte mult, iar de acest lucru s-au convins și doi români întorși din Italia, când au văzut cât au de plătit la supermarket. Cei doi români au cumpărat detergent, apă plată, șampon, vopsea de păr, lapte, o rolă de șervețele, bere fără alcool, două periuțe de dinți și bețișoare de urechi și alte câteva produse, iar la final au plătit 707 lei.

Cât au plătit într-un supermarket 2 români întorși din Italia

O familie de români a plecat în Italia de ani buni, unde au reușit, cu multă muncă, să își asigure un trai bun. Cei doi români revin în România ori de câte ori au ocazia. Românii le arată tuturor internet cum este viața peste hotare și cum este aici.

Acum, cei doi soți au ales să meargă la cumpărături într-un supermarket cunoscut de la noi, de unde au postat un clip video în care să-și dea cu părerea despre prețurile de la magazinele din țară. Cei doi români au rămas cu un gust amar după ce și-au umplut căruciorul de cumpărături și au văzut cât au de plătit.

Pentru a le arăta și altora cum este viața lor în Italia, cei doi soți au creat un canal de YouTube unde le arată românilor cum se descurcă ei în străinătate. De data aceasta, însă, le-au arătat tuturor câți bani au cheltuit când au mers la cumpărături la un supermarket din România.

Cei doi români au ajuns la concluzia că alimentele și alte produse s-au scumpit teribil, însă salariile nu au crescut, în cazul multora. Cei doi români au cumpărat detergent, apă plată, șampon, vopsea de păr, lapte, o rolă de șervețele, bere fără alcool, două periuțe de dinți și bețișoare de urechi. Pe lista lor de cumpărături s-au mai numărat și alte produse, care le erau necesare acestora. La final, au plătit 707 lei. Acestora nu le-a venit să creadă câți bani au dat pe câteva lucruri de bază.

Prețuri mai mari în România decât în Italia

Cei doi români nu s-au putut abține și au făcut o comparație cu prețurile de la magazinele din Italia. La final, când au ajuns la casa de marcat, cei doi au avut parte de un șoc. Mulți români le-au dat dreptate în privința costurilor de la noi.

”Totul este scump. Lăsăm toți banii la magazin”, a scris o persoană.

”În România e mai scump decât în Italia sau în Dubai”, a precizat într-un alt comentariu o altă persoană.

Un alt internaut s-a declarat de prețul pe care a ajuns să îl plătească pentru o sticlă de apă.

„E scump în România, ce să facem, ne descurcăm cum putem. Mie mi se pare scump în România. Chiar nesimțit de scump în cazul unor produse. Apa la 4 lei sticla (4,5 lei daca socotești și ambalajul) este mai scumpă decât în Paris. Am văzut roșii romanești în Carrefour, în București, la același preț cu roșiile aduse din Olanda. Si nu cred ca roșiile românești mai sunt bio”, a comentat internautul.

Reacțiile vehemente ale internauților au apărut după ce au văzut cât au plătit într-un supermarket 2 români întorși din Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *