Prima pagină » Cancan » Cât au costat cele două rochii de mireasă purtate de Anda Adam! „Niciodată nu m-am mulțumit cu lucrurile simple”

Cât au costat cele două rochii de mireasă purtate de Anda Adam! „Niciodată nu m-am mulțumit cu lucrurile simple”

01 iul. 2024, 09:18,
BZI.ro, în Cancan

După marele eveniment din viața cântăreței s-a aflat cât au costat cele două rochii de mireasă purtate de Anda Adam. Emoționați, Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au pășit într-o nouă etapă a vieții lor. Înconjurați de invitați de seamă și de familie, cei doi au primit binecuvântarea preotului în cadrul slujbei religioase desfășurate la Mănăstirea Cașin.

Conform Click!, Anda Adam a avut o apariție extravagantă, așa cum ne-a obișnuit mereu. Vedeta a sosit la biserică coborând dintr-un Jeep, în timp ce soțul ei a venit cu un Limo Bus Party.

Cât au costat cele două rochii de mireasă purtate de Anda Adam

Îndrăgita cântăreață a purtat două rochii de mireasă la nuntă, pentru care a plătit o sumă considerabilă: aproximativ 12.000 de euro.

„Am două rochii de nuntă, făcute de Maria Japari. Vor costa în jur de 12.000 de euro. Prima este o rochie de prințesă. Conceptul nostru de nuntă este „lebanese wedding’, mergem pe acest concept și pe acea idee. Este o rochiță cu care probabil că voi avea dificultăți în a mă urca într-o mașină, o să vedem cum reușim să facem asta. Cred că va trebui să facem o probă înainte ca să ne asigurăm că o să mă pot urca în mașină cu această rochiță, de unde vom pleca spre biserică. Este o ținută superbă, foarte impunătoare, cu un voal foarte lung. Mă bucur că am ocazia să port o astfel de rochie într-o zi așa specială și că o să fie o nuntă exact pe gustul și pe feelingul nostru, pentru că așa ne dorim!’, declara Anda Adam, pentru Ciao.ro.

Ana Adam afirmă că a fost întotdeauna o persoană extravagantă, astfel că și rochiile ei de mireasă au fost spectaculoase.

„Niciodată nu m-am mulțumit cu lucrurile simple. Sunt o persoană extravagantă, ca atare și rochițele mele de mireasă vor fi spectaculoase și de aceea am ales și un designer care să poată să facă ce îmi doresc eu pentru că nu sunt chiar așa ușor de mulțumit! Materialul primei rochițe este deosebit, nu va fi o rochiță albă, o să vă las să descoperiți culoarea, după ce o să mă vedeți’, a mai transmis ea cu ceva timp în urmă.

Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă

12 tiruri pline cu aranjamente florale au ajuns în sala în care mirii au avut o noapte de vis, iar potrivit surselor Ciao, acestea au costat aproximativ 50.000 de euro. Cu acești bani poate fi cumpărată o garsonieră în București, însă Anda și-a dorit opulență din plin.

„Anda este foarte pretențioasă, așa că a apelat la o echipă de organizatori de evenimente pentru a se ocupa de toate detaliile, au fost mai mulți oameni implicați. Academia de flori Buftea Events s-a ocupat de tot ce a însemnat flori, care au costat 50.000 de euro. Au fost 12 tiruri cu flori, hortensii, bujori și trandafiri.”, au declarat surse apropiate artistei.

Pe lângă prețul florilor, s-a aflat și cât au costat cele două rochii de mireasă purtate de Anda Adam. Artista nu s-a dezmințit și a băgat mâna adânc în buzunar pentru ca tot evenimentul să fie unul pe măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 iulie 2024
03 iulie 2024