Prima pagină » Actualitate » Cât au costat cele două rochii de mireasă ale Monicăi Bîrlădeanu. Soția lui Valeriu Gheorghiță a aruncat cu banii!

Cât au costat cele două rochii de mireasă ale Monicăi Bîrlădeanu. Soția lui Valeriu Gheorghiță a aruncat cu banii!

07 oct. 2024, 08:24,
în Actualitate

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit, la nici doi ani de relație. Evenimentul a avut loc la Palatul Snagov, sâmbătă, în noaptea de 5 spre 6 octombrie. Fanii cuplului au fost uimiți de modul în care au arătat mirii, mulți întrebându-se cât au costat cele două rochii de mireasă ale Monicăi Bîrlădeanu.

Cât au costat cele două rochii de mireasă ale Monicăi Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut o nuntă de poveste. Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, 5 octombrie, iar petrecerea a avut loc la Palatul Snagov. Toată crema showbizului a fost invitată.

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 45 de ani, și Gheorghiță, în vârstă de 42 de ani, au avut o relație discretă, trăită departe de ochii curioșilor și de rețelele sociale. Nici în privința nunții nu s-a știut mare lucru, plus că, cu excepția primului mesaj în care anunța că are un iubit total necăsătorit, Monica Bîrlădeanu nu a mai vorbit niciodată despre relația pe care o are.

Monica Bîrlădeanu a purtat două rochii albe, lungi, mulate pe corp, anbsolut superbe în ziua nunții cu Valeriu Gheorghiță. Mulți s-au întrebat cât au costat.

Monica Bîrlădeanu a dat 3.000 de euro pe ele. Am putea spune că prețul nu este unul mic deloc, dar nici imens, ținând cont de notorietatea ei și de veniturile proaspătului ei soț.

Petrecerea a început cu dansul mirilor. Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au ales o melodie de dragoste, pe care au valsat pentru prima dată în calitate de soț și soție. Au fost zâmbitori, iar dansul le-a ieșit perfect.

Foarte multe vedete au luat parte la nunta toamnei. Adelina Pestrițu, Daciana, soția lui Victor Ponta, Maria Buză, Elvira Datcu, Gina Pistol, Andreea Marin, Andreea Raicu și multe alte vedete au venit să petreacă alături de cei doi miri.

O nuntă ca în povești

După nuntă, Monica Bîrlădeanu a postat câteva filmulețe pe contul ei de Instagram, în care le arată fanilor cum a fost amenajat Palatul Snagov, acolo unde s-a ținut evenimentul.

„Cum mi-am așteptat oaspeții aseară”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram, alături de imagini din interio, unde se poate vedea că totul a fost ales cu mult bun gust.

În plus, fiecare invitat a primit cadou un parfum din partea mirilor.

”Cadouri pregătite pentru fiecare oaspete din noua colecție”, a scris vedeta pe Instagram.

De asemenea, frumoasa actriță a postat și un mesaj emoționant, alături de mai multe fotografii superbe din ziua cea mare.

„O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși. Am trăit frumos seară trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi. Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre. Love, M&V”, a scris Monica Bîrlădeanu pe rețelele sociale.

Fanii cuplului au fost interesați să afle cât au costat cele două rochii de mireasă ale Monicăi Bîrlădeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`