Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât a scăzut salariul lui Dan Negru în pandemie? Vezi despre ce sumă e vorba!

Cât a scăzut salariul lui Dan Negru în pandemie? Vezi despre ce sumă e vorba!

19 sept. 2021, 09:20,
în Cancan ultimă oră

Dan Negru a câștigat mai puțini bani din televiziune față de anul precedent.

Despre Dan Negru se spune că pe cât este de bogat, pe atât de zgârcit este. Iar prezentatorul cu cele mai multe Revelioane prezentate la activ este foarte bogat!

Dan Negru a rulat 15.000 de euro pe lună, în 2020

Dan Negru este unul din cei mai bine plătiți oameni de televiziune din România. Totuși, apropiații lui spun despre el că este un tip foarte strâns la pungă. În realitate, banii pe care i-a câștigat din televiziune i-a investit în afaceri imobiliare. Mai nou, Negru se ocupă și de agricultură.

Totuși, câți bani face cu adevărat Dan Negru din televiziune? Răspunsul este că mulți, dar nu la fel de mulți ca în trecut.

În 2020, firma lui de ”activități de creație și interpretare artistică”, DNC Impact SRL, a avut o cifră de afaceri de 964.675 lei. Asta înseamnă că lui Negru i-au intrat în firmă circa 16.000 de euro lunar. Cea mai mare parte a banilor provin din onorariile încasate pentru prestația lui de televiziune, ținând cont că Negru refuză orice fel de contract de publicitate. La finalul anului, profitul net al lui Dan Negru a fost de 452.199 lei, adică aproximativ 90.000 de euro.

Interesant este totuși că cifrele firmei lui Dan Negru sunt într-o ușoară scădere față de anii anterior.

De exemplu, în 2019, el a înregistrat o cifră de afaceri de 1.195.800 lei (aproape 20.000 de euro pe lună, în medie) și un profit de 403.936 lei. Firma lui Negru are însă și datorii de 1,4 milioane lei și un singur angajat. În județul Timiș, acolo unde este înregistrată, societatea lui Dan a primit locul 1 în Top Afaceri la domeniul ei de activitate, a fost declarată ”cea mai mare firmă” și a fost locul 2 la ”cea mai profitabilă firmă”.

Dan Negru, milioane din imobiliare și agricultură

Cu banii puși deoparte, Dan Negru și-a ridicat patru clădiri în București și Timișoara, pe care le închiriază. Astfel, el încasează în jur de 50.000 e euro lunar doar din chirii. De asemenea, prezentatorul a moștenit de la bunicii lui câteva hectare de teren, lângă Timișoara. Prezentatorul nu a ratat ocazia de a face bani și din asta: el angajează oameni pe care-i plătește cu ziua, iar aceștia îi lucrează pământul.

Ulterior, el vinde porumb și grâu.

Anul trecut, Dan Negru a decis să-și închirireze și vila de 450.000 de euro pe care o ridicase în 2006, alturi de soția lui, Codruța. Imobilul are și o grădină de aproximativ 1.300 mp și este situat lângă București. Cu banii obținuți din chirie, Negru s-a mutat cu familia într-o casă mai mică, situată însă în centrul Bucureștiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`