Prima pagină » Actualitate » Cât a plătit un turist pentru două șezlonguri în Neptun: „Vă plângeți că sunt scumpe șezlongurile în Grecia?!”
Cât a plătit un turist pentru două șezlonguri în Neptun: „Vă plângeți că sunt scumpe șezlongurile în Grecia?!”

Cât a plătit un turist pentru două șezlonguri în Neptun: „Vă plângeți că sunt scumpe șezlongurile în Grecia?!”

11 iul. 2024, 11:28,
în Actualitate

Mulți români aleg să plece în vacanță în străinătate, la vecini, în Bulgaria, Grecia sau Turcia. Turiștii aleg mai mereu servicii all-inclusive. Pentru cei care vor să meargă în concediul de vară pe litoralul românesc trebuie să aibă în vedere că prețurile sunt și aici destul de mari. Un turist a făcut public cât a plătit pentru două șezlonguri în Neptun.

Cât a plătit un turist pentru două șezlonguri în Neptun

Mulți turiști care pleacă în concediu pe litoralul românesc nu știu dinainte la ce prețuri să se aștepte. Aceștia trebuie să ia în calcul faptul că prețurile sunt uriașe și nu oricine își permite.

Un român care a ajuns în Neptun a cheltuit o mulțime de bani pentru câteva zile la mare. Odată ajuns pe plajă, turistul a trebuit să scoată din buzunar o mulțime de bani și pentru șezlonguri. Spre exemplu, pentru două șezlonguri, închiriate o zi, a plătit 120 de lei.

Bărbatul a împărtășit experiența lui și cu alți internauți, pe un grup de Facebook. Bonul fiscal, însă, era pentru șezlonguri din Grecia, nu România.

„Nu este poza din Grecia, este din România…asta pentru cei care se plâng ca sunt scumpe șezlongurile în Grecia. Scuze pentru off topic”, se arată în postarea bărbatului, de pe un grup de Facebook.

Cât costă două șezlonguri în Grecia

O altă experiență de acest gen a avut și o româncă plecată în vacanță în Grecia, în Katrosykia. Inițial a crezut că a fost o greșeală când a văzut cât a avut de plătit pentru două cafele, două sticle cu apă și două șezlonguri. Ea a povestit că a trebuit să scoată din buzunar șapte euro. „3,5 euro o cafea, cu tot cu apă. Șezlongul nu îl plătim, doar consumația. În Katrosykia”, a scris turista pe grup de Facebook Forum Grecia.

Internauții i-au adus aminte că pe litoralul românesc prețurile sunt semnificativ mai ridicate.

„La noi dai 10 euro pe șezlong și atât”, „Asta îmi place și mie la greci! Super!”, „Nu e peste tot așa ieftin. În Preveza sunt cele mai mici prețuri din toată Grecia”, „În Mikonos plătești 40 de euro pentru un șezlong”, au fost o parte dintre mesajele transmise de alți utilizatori.

„Cât cheltuie 3 adulți la un prânz în Grecia, cu tot cu băuturi? 20.9 euro. Pe ce? Gyros de porc la farfurie 8 euro, salată grecească 6 euro, un suc 2 euro, o apă 0.5 euro, 3 pita, o bere 2 euro și un sos 0.6 euro. Și da, ne-am săturat. Și nu, nu am mai luat și la pachet, chiar dacă porțiile sunt mari, am reușit să terminăm tot. În Thassos, Limenas”, scrie un internaut pe forumul Grecia de pe Facebook.

Astfel, prețurile pe litoralul românesc nu sunt tocmai mici, în această vară, iar un turist a plătit pentru două șezlonguri în Neptun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`