Prima pagină » Cancan » Cât a plătit un român pentru o supă cu găluște, într-un restaurant din Germania, la Euro 2024

Cât a plătit un român pentru o supă cu găluște, într-un restaurant din Germania, la Euro 2024

05 iul. 2024, 08:39,
BZI.ro, în Cancan

Internauții au rămas surprinși de cât a plătit un român pentru o supă cu găluște, într-un restaurant din Germania, la Euro 2024. Un român a criticat prețurile exagerate și calitatea precară a mâncării la un restaurant din Germania, unde a mers pentru a susține echipa națională de fotbal la Campionatul European. Supa cu găluște l-a uimit prin prețul exorbitant.

Peste 100.000 de români au călătorit în Germania pentru a fi alături de tricolori, 92.000 dintre ei asistând la meciurile din tribune. Mulți alți fani au urmărit partidele din zone special amenajate.

Cât a plătit un român pentru o supă cu găluște, într-un restaurant din Germania

Un suporter român, aflat în Germania pentru a încuraja echipa națională la Campionatul European, a avut o experiență culinară neplăcută înainte de un meci. Prețurile exorbitante ale unui restaurant l-au lăsat uimit și dezamăgit.

Nemulțumit de prețurile exorbitante ale unui restaurant din Germania, un suporter român a postat pe internet nota de plată. Suma totală a fost de 87.50 de euro, o sumă considerabilă pentru o simplă masă. De exemplu, o supă cu găluște (speckknödelsuppe) a costat 6.50 de euro, echivalentul a aproximativ 33 de lei.

Pe lângă prețurile exagerate, suporterul român a criticat și calitatea precară a mâncării la restaurantul respectiv. El a recomandat insistent celor care vizitează Germania să își ia mâncare la pachet pentru a evita experiențe similare.

„Care veniți în Germania, luați-vă mâncare de acasă, că aici e scumpă și proastă rău! Friptura au răzuit-o de pe fundul tigăii în care au ars-o, salata era de anu’ trecut, cartofii sunt de firmă, dar negri de cât au stat la prăjit! Plus că i-au pus în farfurie cu tot cu ulei.

Clătita este obiect tăietor-înțepător, preparat în martie 2020. Înghețata este bună, ca este italiană! Kaput! Hai, România! Să nu uit: supa arată ca și cum ar fi spălat vasele în ea, iar găluștele ca și cum le-au luat din scurgerea de la duș. Dar bună rău.”, a scris românul pe rețelele de socializare.

Germania găzduiește pentru a doua oară turneul final

Germania găzduiește pentru a doua oară turneul final, după ediția din 1988 a Campionatului European de Fotbal. De asemenea, a găzduit patru meciuri din Euro 2020, care a fost organizat în mai multe țări europene.

Sloganul oficial al turneului este „United by Football. Vereint im Herzen Europas.” (Unit în inimă Europei).

Aceasta este prima dată când Campionatul European se desfășoară în ceea ce a fost Germania de Est. Leipzig este unul dintre orașele gazdă.

Titlul european este în joc, actuala campioană fiind Italia, care a câștigat turneul din 2020.

Aflat la evenimentul sportiv ce are loc în Germania, un român s-a arătat deranjat de cât a plătit pentru o supă cu găluște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *