Prima pagină » Actualitate » Cât a plătit Pescobar pentru un mic dejun în Mykonos: Cu banii aceștia mulți își fac un concediu de lux în străinătate

Cât a plătit Pescobar pentru un mic dejun în Mykonos: Cu banii aceștia mulți își fac un concediu de lux în străinătate

26 iul. 2024, 08:42,
în Actualitate

Paul Nicolau, alias Pescobar, se află în vacanță, în Grecia. Cunoscut ca o persoană căreia îi place opulența și care vrea să epateze, Pescobar a arătat cât a plătit pentru un mic dejun în Mykonos, la restaurantul unde merg doar milionarii.

Cât a plătit Pescobar pentru un mic dejun în Mykonos

Patronul de la Taverna Racilor, Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, investește nu doar în afaceri, ci și în micile plăceri ale vieții. Bărbatul, care a devenit recent tătic, s-a răsfățat cu un mic-dejun al cărui preț nu este pentru toate buzunarele.

De-a lungul ultimului an, bărbatul a făcut o serie de investiții. Printre aceste se numără și deschiderea unor noi restaurante ale lanțului Taverna Racilor. De altfel, investițiile există și în planul personal, nu doar în mediul afacerilor.

Dacă iubita lui stă acasă, să crească copilul, Pescobar nu-și refuză nicio extravaganță. Plajele superbe, atmosfera și deliciile culinare îi surâd, iar acum patronul de la Taverna Racilor se distrează în insula grecească Mykonos, arătând cât a scos din buzunar pentru un mic dejun.

Paul Nicolau se află în vacanță, în Grecia, unde se relaxează și, evident, își ține la curent urmăritorii cu toate activitățile pe care le face. De data aceasta, Pescobar nu s-a sfiit să bage mâna adânc în buzunar pentru a plăti o pentru ceea ce el numește „masă corectă”. Nu doar că se bucură de un peisaj care îți taie răsuflarea și de nisipul fin din Mykonos, ci și de un mic-dejun al cărui preț îl depășește pe cel al unei mașini second-hand.

Pescobar a servit micul-dejun la Nammos, un restaurant de lux care are un meniu inspirat din gastronomia mediteraneană. În meniu se regăsesc fructele de mare, sushi, peștele proaspăt, dar și o varietate de cocktailuri gata să fie consumate la plajă. Pe rețelele de socializare, patronul de la Taverna Racilor le-a arătat urmăritorilor săi cum își plătește consumația. De altfel, a spus direct suma: 3.768 de euro doar pentru micul-dejun.

Notă de plată de 65.000 de euri

Pescobar a uluit, zilele trecute, internetul cu cea mai mare notă de plată pe care a plătit-o vreodată! Nimeni nu se aștepta la o asemenea sumă.

Paul Nicolau a făcut o nouă „aroganță” și a plătit o notă de plată imensă, după doar o zi petrecută pe plajă. Pescobar s-a distrat pe litoral alături de câțiva prieteni ai săi, însă în momentul în care a venit nota de plată, afaceristul a ținut să fie el cel care plătește.

A imortalizat momentul, pentru a le arăta fanilor săi din mediul online că nu se uită la bani când vine vorba despre bunăstarea sa și cea a apropiaților săi.

Omul de afaceri a fost, însă, mult mai darnic, și a vrut să scoată din buzunar o sumă la care nimeni nu se aștepta vreodată. Mai exact, 65.000 de euro s-au dus din contul lui Pescobar după „cheful” de pe plajă.

„Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, dar pentru voi fac toate astea! În viața mea n-am plătit cât trebuie să plătesc acum. 65.000 de euro! Aia e! Atât s-a putut!”, a spus Pescobar, în clipul postat pe TikTok.

Acum, Pescobar a arătat cât a plătit pentru un mic dejun în Mykonos, miile de euro aruncate doar pe o masă fiind de ajuns pentru mulți români pentru a-și face un concediu de lux în străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
16 noiembrie 2024
16 noiembrie 2024