Prima pagină » Cultural » Cât a plătit Lidia Buble pe o pizza în stațiunea miliardarilor, Courchevel. “Nu m-am uitat de preţ şi…”

Cât a plătit Lidia Buble pe o pizza în stațiunea miliardarilor, Courchevel. “Nu m-am uitat de preţ şi…”

28 mart. 2024, 10:47,
în Cultural

Cântăreața Lidia Buble (30 de ani) a revenit recent dintr-o vacanță de lux în stațiunea Courchevel din Franța, o destinație populară în rândul miliardarilor. Buble a declarat că aceasta este locația ei preferată pentru a schia în timpul iernii, dar a atras atenția și asupra prețurilor exorbitante.

Artista a dezvăluit că a plătit un preț destul de mare pentru o singură pizza la un restaurant din stațiune.

Lidia Buble, vacanță superbă la Courchevel

Cântăreața Lidia Buble a fost invitată recent în podcastul Oanei Andoni, „Cafea cu visuri”, unde a dezvăluit detalii despre cele mai memorabile vacanțe ale sale și despre destinațiile pe care visează să le viziteze.

Buble a mărturisit că are o predilecție pentru stațiunea Courchevel din Franța, singura locație de schi din țară care se mândrește cu hoteluri de 6 stele. Artista a descris Courchevel ca fiind destinația sa preferată pentru a se bucura de sporturile de iarnă și de luxul specific zonei.

„Știu că au fost şi câţiva români care s-au răsfăţat, au venit pe lux şi opulenţă. Anul acesta, parcă, au fost mai mulţi români ca niciodată în Courchevel, mulţi… cumva, zici că erai pe pârtie la Braşov”, a afirmat Lidia Buble.

Cât a plătit artista pe o pizza

Pe lângă pasiunea pentru schi, Lidia Buble a dezvăluit că apreciază și gastronomia rafinată, fiind atrasă de restaurantele cu stele Michelin. Artista a povestit că în Courchevel a intrat într-un astfel de local unde a comandat o pizza, prețul acesteia fiind de 150 de euro.

„Ştiu că la un moment dat îmi comandasem o pizza, nu m-am uitat de preţ şi, la final, când a venit nota de plată… Dacă aș fi știut nu mi-aș fi comandat, nu că nu-mi permiteam. Dar de banii ăia mâncam trei zile în București. 150 euro a fost pizza respectivă, ceea ce mi s-a părut extraordinar de mult, într-adevăr cu trufe, dar dacă aș fi fost atentă la preț nu aș fi cumpărat-o”, a precizat Lidia Buble.

Pe lângă prețurile exorbitante la restaurante, Lidia Buble a dezvăluit că și cazarea în Courchevel este extrem de costisitoare. Artista a mărturisit că o noapte de cazare la hotelul unde a stat a costat 1.000 de euro.

„Știu că sunt tot felul de apartamente care se pot închiria. Cel în care am stat noi, cred că era în jur de 1.000 de euro pe noapte. Dar sunt și locații cu prețuri mult mai accesibile”, a precizat Lidia Buble despre vacanță superbă la Courchevel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *