Prima pagină » Radio » Actualitate » Cât a plătit Ianis Hagi pe inelul de logodnă. Fotbalistul nu s-a zgârcit deloc cu aventura la Paris

Cât a plătit Ianis Hagi pe inelul de logodnă. Fotbalistul nu s-a zgârcit deloc cu aventura la Paris

23 iun. 2023, 13:42,
în Radio

Ianis Hagi și-a cerut partenera de soție, pe Elena Tănase, oferindu-i inelul de logodnă la Paris, într-un decor de vis. Acesta a scos din buzunar o sumă impresionantă atât pentru bijuterie cât și pentru aventura romantică din capitala Franței. Deși au o relație de câțiva ani, Ianis Hagi și Elena preferă să stea departe de ochii curioșilor și își doresc o relație discretă.

Ianis Hagi are o relație de lungă durată alături de o studentă din Constanța, Elena Tănase. Fotbalistul se afișează destul de rar cu partenera lui pe rețelele de socializare, însă susține că se simte împlinit pe plan sentimental de când a cunoscut-o. Zilele trecute, fiul lui Gheorghe Hagi și-a luat inima în dinți și a decis să ducă relația la un alt nivel.

Cât a plătit Ianis Hagi pe inelul de logodnă

Ianis Hagi și-a cerut partenera în căsătorie la Paris, în fața Turnului Eiffel. Fotbalistul nu s-a zgârcit atunci când a ales inelul de logodnă. Potrivit cancan.ro, fotbalistul de la Ranger a achitat 50.000 de euro pe inelul oferit partenerei sale.

Aceeași sursă a mai menționat că internaționalul român a cheltuit 100.000 de mii de euro pentru aventura de la Paris, unde a cerut-o pe Elena Tănase de soție. Ianis Hagi a postat o poză pe rețelele social media în care a îngenuncheat în fața partenerei sale, pentru a-i oferi inelul! În doar 15 minute, fotografia a strâns aproape 10.000 de aprecieri!

La mai puțin de 24 de ore, fotografia a strâns peste 70.000 de aprecieri. În secțiunea de comentarii, colegii de la Rangers, familia și prietenii l-au felicitat pe Ianis. De menționat că fotbalistul are o relație de mai mulți ani cu Elena Tănase, iar acum au decis să ducă totul la următorul nivel!

Aventură romantică la Paris

Fiul lui Gheorghe Hagi a făcut gestul suprem de iubire pentru partenera lui și a cerut-o în căsătorie în cel mai romantic loc din lume. Cei doi se aflau într-o vacanță în Paris, iar fotbalistul a profitat de moment și a decis să ducă relația cu Elena Tănase la următorul nivel.

Cei doi s-au aflat în apropierea turnului Eiffel, în Paris, într-un decor de vis cu mulți trandafiri albi. Elena Tănase și Ianis Hagi au radiat de fericire, ca dovadă a faptului că sunt pregătiți să treacă la următorul pas și să devină, oficial, o familie.

Relația celor doi a trecut de o altă etapă împortantă în urmă cu câteva luni, după ce Ianis Hagi i-a prezentat-o tatălui său pe iubita lui. De atunci, Gheorghe Hagi a mai fost văzut alături de Elena Tănase la un restaurant, unde fiul său și-a aniversat ziua de naștere.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024