Prima pagină » Cancan » Cât a plătit Elena, soția lui Ianis Hagi, pentru rochia de mireasă. Ținuta realizată din dantelă 3D are un preţ ameţitor

Cât a plătit Elena, soția lui Ianis Hagi, pentru rochia de mireasă. Ținuta realizată din dantelă 3D are un preţ ameţitor

16 iul. 2024, 11:52,
în Cancan

Elena, soția lui Ianis Hagi, a uimit pe toată lumea cu rochia de mireasă care a fost realizată din dantelă 3D, de foarte bună calitate. Băiatul lui Gică Hagi și partenera sa și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, la nunta lor participând aproape 500 de persoane. În ceea ce privește rochia Elenei Hagi, potrivit specialiștilor în domeniu, ținuta a avut un preț destul de mare.

Elena și Ianis Hagi au avut în weekend parte de o nuntă spectaculoasă. Mai mult, frumoasa noră a lui Gică Hagi a strălucit la marele eveniment. Și aceasta deoarece a ales să poarte o rochie de mireasă superbă, realizată din dantelă 3D, de foarte bună calitate. Bineînțeles, pentru o astfel de ținută și prețul este pe măsură, potrivit Cancan.

Cât a plătit Elena, soția lui Ianis Hagi, pentru rochia de mireasă

Atât Ianis Hagi, cât și soția sa, Elena, au strălucit din toate punctele de vedere la nunta lor. Un costum „Ivory Tuxedo”, similar cu cel purtat de Ianis Hagi astăzi, ajunge să coste aproape 5.600 de lei, conform datelor care apar pe site-ul brandului la care fotbalistul a apelat. În plus, ținuta a fost personalizată special pentru el. Astfel că, probabil, prețul a fost mult mai mare.

Totuși, nici partenera sa de viață nu s-a lăsat mai prejos. Nora lui Gică Hagi a purtat o rochie de mireasă realizată din dantelă 3D, de foarte bună calitate. Astfel, prețul a fost și el pe măsură. Celebrul designer Florin Burescu a dezvăluit că o astfel de ținută ajunge să coste cel puțin 7.000 de euro.

„Nunta lui Ianis cu Elena a fost foarte rafinată, mireasa a strălucit, în adevăratul sens al cuvântului, îmi place ideea de rochie versatilă, a avut una tip sirenă, din dantelă 3D, de foarte bună calitate.

Voalul a fost accesorizat, deși rochia a fost foarte încărcată, dar nu a greșit, deși multe mirese preferă un voal simplu. Rochia Elenei poate ajunge la 7.000 de euro, din ce am văzut din poze, cam pe acolo ar trebui să coste, sper să nu greșesc.

Și buchetul de mireasă a fost unul superb. Ianis a purtat două smoking-uri, la prânz, unul alb, așa cum e indicat vara, iar seara a ales unul negru”, a declarat designerul Florin Burescu.

Și socrii mari au arătat impecabil

Duminică, 14 iulie, Elena și Ianis Hagi au pășit în fața altarului și au spus marele „da”. Slujba a avut loc la Biserica Sfântul Visarion din București și a durat aproximativ o oră și jumătate, după care mirii s-au îndreptat către locația unde a avut loc petrecerea – Palatul „Știrbey Vodă”. Peste 500 de invitați le-au fost alături fiului lui Gică Hagi și soției sale. Însă nu doar proaspeții însurăței au arătat impecabil în ziua cea mare.

Celebrul designer a analizat și ținuta purtată de socrii mari. Florin Burescu a avut doar cuvinte de laudă atât la adresa lui Gică Hagi, cât și în ceea ce o privește pe soția acestuia, Marilena. Cei doi s-au ridicat la înălțimea evenimentului.

„Gică Hagi, tatăl lui Ianis Hagi, poartă mereu costume făcute la linie, deși nu are o înălțime care să îl ajute foarte mult. Și soția lui a avut rochii rafinate, din materiale valoroase, din mătase. Mi-a plăcut nunta, clar pe gust meu! Îi felicit, totul a fost la superlativ”, a mai spus Florin Burescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *