Prima pagină » Actualitate » Cât a lăsat bacșiș Pescobar la Hanul Ancuței. Ospătărița a crezut că este o glumă!

Cât a lăsat bacșiș Pescobar la Hanul Ancuței. Ospătărița a crezut că este o glumă!

26 aug. 2024, 09:12,
în Actualitate

Paul Nicolau, cunoscut publicului sub numele de Pescobar, a făcut o nouă aroganță. Un amic al afaceristului a filmat cât a lăsat bacșiș Pescobar la Hanul Ancuței. La restaurantul cu specific tradițional românesc, Pescobar a fost impresionat de varietatea preparatelor și a băgat mâna adânc în buzunar și a lăsat bucătarului un bacșiș cu multe zerouri. Ospătărița a crezut că nu vede bine.

Cât a lăsat bacșiș Pescobar la Hanul Ancuței

A devenit o obișnuință ca Pescobar să posteze filmulețe cu el aruncând bani în stânga și-n dreapta. Aflat tot timpul pe drumuri, afaceristul a făcut un popas la un local cu specific tradițional românesc Hanul Ancuței, în apropiere de orașul Roman. Omul de afaceri și-a făcut poftă de mâncare și a comandat mai multe aperitive – fasole făcăluită, saltă de vinete și pateu de casă. Pe urmă și-a luat o ciorbă de urzici cu ștevie și lobodă. Abia după aceea a urmat adevăratul festin.

Ospătărița s-a prezentat la masa afaceristului cu mai multe farfurii de mâncare: rasol de vită, ciulama de hribi cu mămăliguță, cotlete de porc cu hribi, cârnăciori și varză călită. La un moment dat, dat peste cap de modul tradițional de pregătire și prezentare al preparatelor, Paul Nicolau nu a stat mult la discuții, a băgat mâna în buzunar și a scos un teanc de bani: 1.300 de lei, bani pe care i-a oferit personalului din bucătăria restaurantului.

Când număra banii, afaceristul s-a oprit în momentul în care a avut în mână 13 bancnote de 100 de lei, mărturisind că 13 este numărul său norocos. Ca masa să fie completă, acesta a comandat și trei feluri de desert: clătite cu ciocolată, măr în foitaj cu caramel și o prăjitură cu scorțișoară și sos de caramel.

„Filmele sunt realitate aici la Hanul Ancuței. Este atât de simplu când păstrezi datinile. Noi ne identificăm cu datinile, așa se creează frumosul, atunci iese sensibilitatea românilor la suprafață. Asta este moștenire ceea ce avem noi aici (n.r. ciorba de urzici). Pentru bucatele acestea minunate, pentru toate bucătăria -un gest simbolic pentru personal. 13 este cifra mea norocoasă. Merită oamenii ăștia să mai fie ”loviți” din când în când cu o surpriză de acest fel”, a spus Pescobar.

Câți euro a cheltuit Pescobar pe o plajă din Ibiza

Pentru că a fost un sezon estival plin de evenimente și petreceri care mai de care mai grandioase în cele mai exclusiviste locații, Pescobar a fost prezent aproape peste tot. Într-una dintre vacanțele sale, afaceristul a plecat la Ibiza – unde a petrecut într-un local de fițe alături de prietenii săi. Pentru că se mândrește că are conturile pline, Paul Nicolau s-a oferit să achite nota de plată și a scos din buzunar 65.000 de euro – pentru o singură zi de distracție la plajă.

„Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, dar pentru voi fac toate astea! În viața mea n-am plătit cât trebuie să plătesc acum. 65.000 de euro! Aia e! Atât s-a putut!”, a zis Pescobar, care a lăsat bacșiș Pescobar la Hanul Ancuței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *