Prima pagină » Local » Cât a fost darul de nuntă a lui George Simion. Președintele AUR neagă suma vehiculată în mass-media

Cât a fost darul de nuntă a lui George Simion. Președintele AUR neagă suma vehiculată în mass-media

19 iun. 2023, 09:03, 6 ,
în Local

George Simion, președintele AUR a explicat faptul că suma de 400 de mii de euro pe care o vehiculează mass-media, bani rezultați din nuntă, este departe de cifră reală. Liderul AUR consideră că televiziunile manipulează și că în aceste momente, în conturi, au în jur de 5 mii de euro.

Vă aducem aminte faptul că în urmă cu un singur an, George Simion, a avut o nuntă care s-a ținut în localitatea Măciuca. Au fost mii, poate zeci de mii de persoane invitate, iar Simion a punctat faptul că nu dorește cadouri în bani.

Câți bani a făcut George Simion, liderul AUR, la nuntă

Într-o intervenție pe rețelele de socializare, George Simion, liderul AUR, explică faptul că nu a făcut 400 de mii de euro la nuntă. Liderul partidului vorbește despre faptul că suma care se vehiculează reprezintă toate costurile pe care le-a avut, iar în conturile personale nu se află decât aproximativ 5 mii de euro:

” Nu avem 400 de mii de euro în conturi, dragi prieteni. Sunt banii de la nuntă. V-am invitat la nunta noastră și astea au fost produsele, apa, berea, vinul, sarmalele făcute de ”Frăția ceaunelor” și toate celelalte. A fost o nuntă frumoasă, ne bucurăm că ați fost alături. Acuma, nu avem nici măcar 5 mii de euro în cont, dar probabil suntem cei mai bogați că vă avem pe voi. Așa că faceți ce fac și eu acum, închideți televizoarele. Iubita mea, hai să ne uităm împreună la filmul nunții că face toți banii din lume. Așa că le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături. Chiar dacă nu avem bogății materiale, sperăm cât mai curând să avem bebei și să vă avem alături.” a explicat George Simion, președintele AUR,

În altă ordine de idei, Simion a publicat pe rețelele de socializare filmul nunții acestuia pe care a avut-o cu Ilinca.

Ce planuri are George Simion pentru România

AUR, partidul care este condus de către George Simion, stă tot mai bine în sondaje. Cu o orientare patriotică, AUR promite mai multe măsuri urgente dacă va ajunge la guvernare. Concret, în Planul de Guvernare AUR, sunt scrie 15 puncte despre măsurile pe care formațiunea politică le va lua în momentul în care va guverna România.

Vorbim despre măsuri în domeniul sănătății, educației, familiei tradiționale sau despre investiții în toate sectoarele naționale. Un exemplu din Programul de Guvernare este dat de măsurile luate pentru sprijinirea familiilor care au dificultăți financiare:

” Sprijin pentru cetățenii aflați în nevoie și care sunt predispuși să devină victime ale abuzurilor.
Dezvoltăm serviciile sociale pentru femeile și copiii victime ale violenței în familie și pentru românii care ajung să fie victime ale traficului de carne vie. Aceste persoane trebuie să beneficieze de sprijin din partea statului prin asigurarea unui mediu de viață, sigur și non-violent. Serviciile asigurare de stat vor fi de cazare și asistență socioală, psihologică și de integrare pe piața muncii.” se arată în Programul de Guvernare AUR.

Așadar, George Simion a explicat cât a câștigat la nuntă, negând sumele de bani vehiculate în spațiul public.

Comentarii
  • Plâng ițarii si sumanul agățați pe un manechin straniu, care se crede Făt-Frumos! Acest…vulcan de logoree o face pe haiducul așa cum liderul ucrainian se crede Fidel Castro! De unde naiba apar specimenele astea hilare ca să…impresioneze naivii secolului?

  • Probabil plicul trimis de Putin nu s-a luat in calcul.

  • Tzaranoi si la vorba si la port…

  • sa le dam la muhe iubitorilor de haur

  • Muhe iubitorilor de haur si orci mujice

  • Nunta e fix treaba lui Simion. Cine crede ca-i treaba lui, sa-si aduca aminte vorba veche : n-are treaba gaina de unde bea apa vaca.
    Alora care nu le place ce-i romanesc, s-o tuleasca la Bruxelles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *