Prima pagină » Actualitate » Cât a dat o turistă pe o felie de pizza în Mamaia: Au obligat-o să plătească și ketch-up-ul!
Cât a dat o turistă pe o felie de pizza în Mamaia: Au obligat-o să plătească și ketch-up-ul!

Cât a dat o turistă pe o felie de pizza în Mamaia: Au obligat-o să plătească și ketch-up-ul!

18 iul. 2024, 10:21, 2 ,
în Actualitate

Românii au rămas uimiți când au văzut cât a dat o turistă pe o felie de pizza în Mamaia. De remarcat că aceasta a fost obligată să plătească și ketch-up-ul.

Turiștii iau cu asalt litoralul românesc în sezonul estival, iar comercianții își freacă mâinile de bucurie. Mamaia se numără printre stațiunile lor favorite, chiar dacă prețurile sunt puțin mai ridicate față de alte locații de la mare. Restaurantele și cazările oferă costuri mai mari comparativ în lunile iulie și august, atunci când majoritatea românilor își iau concediu să meargă pe litoral, pentru că-i cea mai bună vreme de plajă.

Cât a dat o turistă pe o felie de pizza în Mamaia

O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Aceasta a mers să ia masa la un restaurant din Mamaia, iar la sfârșit când a plătit a rămas surprinsă. Și-a luat o felie de pizza și a fost nevoită să-și cumpere și ketchup separat.

O turistă și-a petrecut concediul în stațiunea Mamaia și le-a arătat tuturor câți bani a plătit pentru o masă la restaurant. A scos din buzunar 108 lei, după ce a comandat o ciorbă de fasole, una de văcuță, o saramură, o porție de mămăligă, o felie de pizza și ketchup.

Bucata de pizza a costat-o 12 lei, iar ketchup-ul 3 lei, căci a venit separat. Turista nu a primit ketch-up-ul gratuit, așa cum se obișnuiește atunci când cumperi o singură felie de pizza, ci a fost nevoită să plătească și cele 2 plicuri de ketchup. Cel mai mare preț de pe nota de plată l-a avut porția de saramură de crap: 45 de lei!

„Pentru cei interesați de prețuri pe litoral, mai exact în Mamaia azi la prânz. O halbă bere 8 lei in plus. Eu zic ca e un preț rezonabil, pentru cei care țipați că e exorbitant. Plaja e plină, la 9.20 nu găseam un șezlong… Terasele pline, restaurantele la fel, deci merge lumea și la noi”, se arată în postarea făcută de turista româncă, pe un grup de Facebook.

Prețurile diferă de la un restaurant la altul

Porția de mămăligă a fost 8 lei, ciorba de văcuță 22 de lei, fiind mai scumpă puțin decât cea de fasole, care a fost 18 lei. Postarea ei a stârnit numeroase comentarii, în mediul online, unde mulți turiști consideră că prețurile sunt rezonabile pentru stațiunea Mamaia. Sigur că, depinde de restaurantul unde alegi să servești masa. În funcție de locație sunt și prețurile.

„Absolut rezonabile prețurile. În Grecia nu găsești decât poate sardine prăjite pe la 10€, nici vorbă de saramura de crap de 9 euro”, a comentat cineva.

„Sunt în Bulgaria la ne-all inclusive și sunt prețuri ca la noi, lol”, a mai scris cineva.

La o cherhana din Constanţa, de exemplu, un platou cu peşte la plită pentru 3 persoane costă 320 de lei. Pentru un file de crap de Dunăre trebuie să scoţi din buzunar suma de 55 de lei, în timp ce un lufăr din Marea Neagră se vinde cu 65 de lei.

Rapanele la plită sunt un deliciu, aşa că pentru a le mânca vei plăti în jur de 70 de lei pe 250 de grame, în timp ce pe tentacule de caracatiţă nu ai cum să dai mai puţin de 95 de lei.

Acum, românii au rămas uimiți când au văzut cât a dat o turistă pe o felie de pizza în Mamaia.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *