Prima pagină » Actualitate » Cât a costat ținuta purtată de Carmen Iohannis la deschiderea anului școlar: E creația unui designer american

Cât a costat ținuta purtată de Carmen Iohannis la deschiderea anului școlar: E creația unui designer american

11 sept. 2024, 08:58,
în Actualitate

Carmen Iohannis a atras toate privirile în prima zi de școală. Multă lume s-a întrebat cât a costat ținuta purtată de Carmen Iohannis la deschiderea anului școlar. Soția președintelui a fost prezentă la deschiderea anului școlar la Liceul Gheorghe Lazăr, acolo unde predă limba engleză și este și dirigintă la clasa a XI-a.

Cât a costat ținuta purtată de Carmen Iohannis la deschiderea anului școlar

Carmen Iohannis a venit la deschiderea noului an școlar, de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă limba engleză, cu o rochie mini de culoare crem, cu imprimeuri grafice delicate, semnată de renumitul designer Tory Burch, care a atras atenția tuturor celor prezenți

Rochia aleasă de Carmen Iohannis face parte din colecția Tory Burch, și a fost un model foarte apreciat, care s-a epuizat rapid din stocul magazinelor online. Rochia graphic-print silk-twill minidress are un preț de 385 de lire sterline înainte de a fi sold out. De altfel, piesele vestimentare din colecțiile acestui creator de modă sunt cunoscute pentru materialele de înaltă calitate și pentru croielile deosebite, ceea ce le face extrem de dorite de fashionistele din întreaga lume.

Ținuta a fost completată de sandale deschise la culoare și o geantă albă, iar Carmen Iohannis a ales să-și prindă părul într-un coc lejer, menținând un aspect simplu, dar sofisticat. De asemenea, prima doamnă a purtat o pereche de ochelari de soare, un accesoriu care a devenit semnătura sa în aparițiile publice.

Designer: „Forma rochiei o avantajează, doar că lungimea, din păcate, nu este cea potrivită la fustă“

În trecut, Carmen Iohannis a mai fost văzută purtând creații Tory Burch, una dintre cele mai cunoscute fiind o rochie albă cu imprimeuri pe care a purtat-o la Întâlnirea Internațională a Sașilor de la Sibiu, eveniment desfășurat în luna august. Această rochie, aleasă pentru evenimentul cultural din august, a costat aproximativ 4.049 de lei, iar pe unele site-uri de modă a fost disponibilă la reducere pentru prețul de 3.239 de lei.

Prima doamnă deține în garderoba sa poșete de lux de la branduri celebre precum Chanel și Dior, accesorii care completează fiecare apariție publică.

Celebrul designer Florin Burescu a analizat ținuta purtată de Carmen Iohannis la începutul noului an școlar și a punctat greșelile, dar și care sunt cele mai mari plusuri ale ținutei alese de soția președintelui Klaus Iohannis.

„Doamna Carmen Iohannis a purtat o rochie cu imprimeuri. Se poartă foarte mult imprimeurile, ele s-au purtat și sezonul trecut și se poartă și în sezonul acesta de toamnă. Forma rochiei o avantajează, doar că lungimea, din păcate, nu este cea potrivită la fustă. Ar fi venit mult mai ok dacă ar fi fost midi, dacă ar fi venit până la jumătatea pulpei, spre exemplu tipul acesta de rochie”, a spus Florin Burescu.

În ultimii ani, Carmen Iohannis s-a făcut remarcată de multe ori prin ținutele vestimentare controversate pentru care aceasta optează. Prima Doamnă a fost intens criticată pentru faptul că nu ar asculta sfaturile designerilor cu care colaborează.

Tocmai de aceea, mulți s-au întrebat cât a costat ținuta purtată de Carmen Iohannis la deschiderea anului școlar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`