Prima pagină » Cancan » Cât a costat ținuta Elenei Udrea de la ziua fiicei sale. Mulţi romani nici nu visează la aşa ceva

Cât a costat ținuta Elenei Udrea de la ziua fiicei sale. Mulţi romani nici nu visează la aşa ceva

22 sept. 2020, 13:35,
în Cancan

Acum două zile, pe 20 septembrie, fiica Elenei Udrea a împlinit doi ani. Evident, a fost motiv de sărbătoare, iar Elena a celebrat aniversarea fetiţei alături de familie. Pe lângă petrecerea în sine, ținuta Elenei Udrea de la ziua fiicei sale a impresionat pe toată lumea. Fosta blondă de la Cotroceni a purtat o rochie de la casa de modă D&G.

Elena Udrea duce acum o viaţă liniştită şi se bucura de momentele petrecute alături de familie. Pe 20 septembrie, fetiţa ei a împlinit doi ani. A fost moment de sărbătoare, iar Elena Udrea a celebrat aniversarea micuţei. Cele două au purtat la petrecere rochiţe cu acelaşi imprimeu şi material. Ţinutele au pe ele celebrii trandafiri tropicali, ai casei de modă D&G.

Cât a costat ținuta Elenei Udrea de la ziua fiicei sale

De asemenea, fostul ministru al Turismului a asortat şi încălţările, ea purtând nişte pantofi stileto, iar micuţa sandale. Imprimeul este acelaşi ca cel de pe rochiţe. Potrivit Click, ţinutele celor două depăşesc suma de 3000 de euro.

Pe site-ul oficial al casei de modă, rochia Elenei Udrea costă 2.000 de euro, iar cea a fetiţei, 350 de euro. Pantofii cu toc ai mamei sunt 700 de euro, iar încălţările micuţei 200 de euro.

Logodnicul Elenei Udrea s-a asortat şi el cu fetele din viaţa lui. Adrian Alexandrov, 33 de ani, s-a îmbrăcat cu o cămaşă roz din în şi pantaloni albi. De asemenea, s-a încălţat cu mocasini tot într-o nuanţă de roz mai închis.

Ce i-a transmis Elena Udrea fetiţei sale de ziua ei

Eva Maria a avut parte acum, la doi ani, de o petrecere fabuloasă organizată de părinţii ei. Evenimentul s-a desfăşurat la o grădină privată. Aici totul arată că în filme. Erau decorori speciale, prăjituri care mai de care şi foarte multe flori.

”La mulţi ani, minunea mea! Îţi mulţumesc pentru că m-ai ales pe mine şi îi mulţumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus. Îţi doresc să creşti sănătoasă şi fericită! Mami şi tati te iubesc şi îţi sunt alături în fiecare clipă”, este mesaj transmis de Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Fetiţa i-a dat alt sens vieţii Elenei Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni a născut-o pe Eva departe de România. Evenimentul a avut loc în Costa Râca, unde fostul politician fugise să scape de pedeapsa de şase ani de închisoare, primită în dosarul ”Gala Bute”.

În dată de 4 octombrie 2018, Elena Udrea a fost reţinută pe stradă, de poliţiştii de Interpol,din luxosul cartier San Jose în care locuia. Se afla la plimbare cu fetiţa şi cu mama ei.

Din acel moment, timp de două luni nu a mai văzut-o. Însă, a reuşit să fie alături de ea de Crăciun, iar de atunci sunt nedespărţite.

Zi de foc pentru Elena Udrea. Astăzi va fi audiata la Curtea de Apel Bucureşti

Fostul ministru Elena Udrea va ajunge astăzi la Curtea de Apel Bucureşti pentru a fi audiata în dosarul în care este judecată pentru instigare la luare de mită şi spălare a banilor în legătură cu finanţarea campaniei electorale de la alegerile prezidenţiale din 2009.

În iulie 2017, DNA i-a trimis în judecată pe Elena Udrea, Ioana Băsescu şi jurnalistul Dan Andronic în dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009.

Elena Udrea, la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, implicată direct în campania lui Traian Băsescu, candidat la alegerile prezidenţiale din 2009, a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la luare de mită (două fapte) şi spălare a banilor (cinci fapte).

În acelaşi dosar, Ioana Băsescu, notar public, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, este acuzată de instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor, iar Dan Andronic – de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

În dosar mai sunt judecaţi Gheorghe Nastasia, fost secretar general al Ministerului Dezvoltării, Victor Tarhon, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, Ioan Silviu Wagner, la data faptei director general al companiei Oil Terminal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *