Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât a costat rochia de mireasă a Simonei Halep. Nimeni nu se aștepta să fie o rochie ieftină

Cât a costat rochia de mireasă a Simonei Halep. Nimeni nu se aștepta să fie o rochie ieftină

17 sept. 2021, 13:55,
în Cancan ultimă oră

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit. Cei doi îndrăgostiți au decis să organizeze cununia civilă în Constanța, iar petrecerea s-a ținut la un local de lux. Îndragita sportivă a avut două ținute pregătite, una pentru zi și una pentru seară.

Cea de pe zi a fost o rochie bej, lungă, cu mâneci și cu detalii extrem de fine și deosebite.

Pe seară, tenismena a decis să se schimbe și să poarte o rochie albă, lungă, fără mâncei și cu un detaliu impresionant în partea din față. Se pare că cea de-a două piesă vestimentară ajunge la prețul de 6.359 de euro, potrivit unica.ro.

Apariția a fost apreciată atât de apropiați, cât și de fanii acesteia. Cătălin Botezatu a făcut primele dezvăluiri despre cum a fost îmbrăcată Simona.

“ Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței ”, a declarat Cătălin Botezatu.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit

Simona Halep şi Toni Iuruc au avut cununia civilă, miercuri, 15 septembrie. La ora două, imediat după ce s-a terminat petrecerea, cei doi îndrăgostiți au ieșit din local și s-au îndreptat către mașină.

Îndrăgostiții erau triști că petrecerea s-a terminat așa de devreme, însă au vorbit preț de câteva clipe cu jurnaliștii.

”  Mulțumim frumos pentru toate urările dumneavoastră. O seară plăcută! E ora 02.00,, petrecerea s-a terminat  ”, a declarat Toni Iuruc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *