Prima pagină » Bursa Barfelor » Cât a costat postul? Vreo 25.000 cică
Cât a costat postul? Vreo 25.000 cică

Cât a costat postul? Vreo 25.000 cică

30 iul. 2024, 02:01,
în Bursa Barfelor

Babele bârfitoare încep rubrica de azi cu ceva zvonuri de prin lumea medicoasă. Se aude că Godan Bulanișcu ar fi luat vreo 25 de mii de epuroi de la Mitrofana pentru ca niște acte să dispară și ea să rămână pe postul de manager. Babele nu știu dacă este așa sau nu, dar zvonurile sunt zvonuri. Se știe că pulitic se obțin posturile astea și nu este exclus să fie adevărat. Oricum v-au zis babele acum ceva vreme că Mitrofana vrea să toarne tot ce știe. Oare cade Bulanișcu?

Comentarii
  • R E A L I T A T E A

    Specific pur românește. Cinstea și onoarea, reputația și obiceiurile.

  • Analist politic

    Adevărat 1000 la 100. Omul s-a trezit candidat la primărie fără ca cineva să analizeze dacă în afară de-a da din gură mai îndeplinește alte calități derivate din condiția de a fi candidat . Nu avea servici, nu avea notorietate, nu condusese nimic la viața lui, nu putea să-și susțină campania electorală etc . Omul s-a văzut aruncat în focul luptei și a început să facă orice să-și strângă bani pentru a plăti evenimente electorale, tipărituri, materiale de propagandă etc + plătit analiști și ziaristi. E clar ca nu avea de unde și a început cotcariile ( vândut locuri pe lista, promisiuni de viitoare funcții prin deconcentrate, promisiuni de locuri pe listele parlamentare etc ) Cazul Mitrofanca e unul arhicunoscut, femeia a fost țepuită , inițial a fost ajutată vânzându-i iluzii 4-5 luni perioada în care a pus-o și pe lista de consilieri locali ca să-i adoarmă vigilenta . Nu e vinovat personajul ci persoanele care și-au bătut joc de el și de pesede punându-l candidat deși știau ca notorietatea lui e la 4% iar programul electoral e inexistent cu mesaje incoerente, agasante , enervante și stereotipe “ Chirica PENALUL , Primarul PENAL PNL …. “ Cu așa ceva e greu de castigat chiar dacă ai în spate un aparat politic tip mastodont care te ține toată ziua la TV .

  • Brooklyn fost TSD

    Pentru mine nu este o surpriză Bogdan Balaniscu, mi se confirmă ceea ce știam de ani de zile de la tineret. Omul e lipsit de caracter, face orice compromisuri sa avanseze apoi nu ezita sa le ia gâtul celor care l-au ajutat. La început se gudura, e un mielușel apoi odată obiectivul realizat devine o fiară. E adus în PSD de Ivan cu care a făcut echipă și împreună îl lucra pe primarul Nichita dar fusese anihilați de Iacoban și Ostaficiuc oameni mai apropiați de Nichita decât de Ivan. A stat o perioadă acasă fiind mazilit din PSD apoi a revenit prinzând o nisa a încercat să ajungă deputat apoi viceprimar și a prins secretar la mediu după ce l-a lucrat pe Câmpeanu care mai fusese acolo . La mediu nu a făcut nimic, nu a ajutat pe nimeni, de doi ani s-a infiltrat pe la sediul PSD la comunicare, a ajuns în preajma lui Paul Stănescu, a prins câteva delegații la Bruxelles cu PES ( a lucrat-o pe Ioana Hliboceanu care era aleasă PES la Iași și care trebuia să facă parte din delegații ) și a acceptat candidatura promițând conducerii PSD locul 2 la SIGUR !!!!
    Ce a făcut se știe, a distrus o organizație, s-a făcut de râs ca nu a fost votat nici de membrii PSD , e plin de datorii, a vândut în disperare locurile etc . Bogdane ai fost, ești și vei rămâne o coadă de topor !

  • Safe Crucianu

    Un evazionist cu cauciucuri la Piata Dacia

  • Analist politic

    dar sa investigam si relatia Costelus cap de Plus cu acest Godan Bulanișcu care l-au vaduvit pe Bogdanel de la Giudeț de functia de Prezident la CJ si de money luati de la unii din viitorii consilieri locali ai Parditoiului intermediat de treningarul Gavriluta

  • Diana Secretara

    Echpele de consilieri localiPSD sunt bine delimitate , deoparte e echipa lui Chirica : Cruceanu- preoteasa Roxana ( cea cu banana ) si Gavril hampuliatorul somer si de cealata parte Bulaniscu- popa adventist Rascu si Dalban ( gata oricand sa treaca parleazu la Cruceanu ) . Bulaniscu care vede ca a pierdut tot ( spijinul primarilorNU, spijinul lui Ciolacu NU, liste parlamentare NU, presedinte MUNICIPIU NU VA MAI FI ) TRAGE ACUM DISPERAT SA fie viceprimar . Cu marota asta o pacaleste si pe madam Mitrofan ca odata ajuns viceprimar va avea painea si cutitul si ii va rerstitui banii plus capac numai sa nu faca prostii sa-l reclame. De partea cealalt Cruceanu este infiletat laChirica care il vrea viceprimar plus ca are afaceri grase imobiliare cu Boca si mai mult e sprijint pe filiera OTPSD de la centru si vrea viceprimar mort – copt. Asta e jocul, Chirica prin Cruceanu – Boca si Gavril l-au executat pe Bulaniscu ca la marea arta .

  • Bursucul șomer și urat Gavril

    Nebunul cu acte în regulă, Măricel Popa i-a scos de la naftalina pe ăștia 2 B, după chipul și asemănarea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *