Prima pagină » Cancan » Cât a costat meniul de la nunta Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu. Vedeta a vorbit deschis despre sumele cheltuite

Cât a costat meniul de la nunta Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu. Vedeta a vorbit deschis despre sumele cheltuite

16 ian. 2024, 11:31,
în Cancan

Cristina Șișcanu a vorbit despre meniul pe care l-a avut la nunta și despre sumele pe care le-a cheltuit și pe care le-a primit la eveniment. Pe platformele de socializare, vedeta a împărtășit detalii despre cum a decurs nunta sa cu Mădălin Ionescu în anul 2011, precum și despre meniul culinar pe care l-au avut la eveniment.

Cristina Șișcanu este întotdeauna deschisă și sinceră cu urmăritorii săi.

Ce au pățit la nuntă Madalin Ionescu și Cristina Șișcanu

Atunci când a fost întrebată despre cel mai frumos eveniment din viața ei și a lui Mădălin, nunta, ea a împărtășit detalii despre costul meniurilor, tipurile de mâncare servite, dar și despre câteva surprize neașteptate cu care s-au confruntat.

„Eu și Mădălin am avut nunta în 2011. Îmi amintesc și acum că meniul a fost cam 115-120-130 de euro, habar n-am, undeva pe acolo, aperitiv, vreo patru feluri de mâncare, am avut și berbecuț la proțap, am avut și ceva gustare între felurile principale de mâncare. Am avut și friptură și sarmale. Îmi amintesc că am avut și un tort foarte frumos. De asemenea, au fost invitați care au lăsat plicurile goale, dar au fost invitați și foarte generoși.

Nu ne-am așteptat la așa ceva.”, a povestit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu și-a dorit un moment frumos pe care să-l țină minte

Cristina Șișcanu a subliniat că intenția sa de a organiza acest eveniment nu a fost să obțină profit, ci să creeze o amintire frumoasă pentru ea și să investească într-un moment special în același timp.

Cristina a vorbit și despre banii de nuntă.  „Nu știu acum cum se fac nunțile astea, dacă se fac ca o afacere sau tinerii însurăței se gândesc la ele ca la niște bussines-uri. Noi atunci eram cu capul în nori, eram foarte îndrăgostiți, nici nu ne interesa aspectul ăsta. Am vrut să fie o nuntă frumoasă, de aceea am investit atât în nuntă. Într-un final am făcut și un calcul că nu am ieșit în pierdere, dar nici în câștig.

La vremea aia s-a scris în presă că am făcut la nuntă 35.000 de euro. Nu au greșit prea mult, dar nu știu de unde au avut informația asta, că noi n-am zis nimănui, dar mă gândesc că au făcut un calcul cu tot cât a costat și au dat o sumă să le iasă un titlu, dar au nimerit-o, cumva. Asta s-a întâmplat în 2011.”, a mai spus Cristina Șișcanu despre nuntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *