Prima pagină » Radio » Actualitate » Cât a costat de fapt nunta fiicei lui Mircea Geoană. Prețul exorbitant plătit de familia mirelui

Cât a costat de fapt nunta fiicei lui Mircea Geoană. Prețul exorbitant plătit de familia mirelui

01 sept. 2023, 10:14,
BZI.ro, în Radio

Au apărut detalii despre cât a costat nunta fiicei lui Mircea Geoană, care și-a unit destinul cu Garrett Cayton, la sfârșitul săptămânii trecute. Ana Maria a avut o petrecere de poveste la Veneția, care a durat trei zile și trei nopți. Dar și prețul plătit de familia mirelui a fost pe măsură, fiind de ordinul milioanelor de dolari.

La sfârșitul săptămânii trecute, Mircea Geoană și-a măritat fiica, pe frumoasa Ana Maria, cu americanul Garrett Cayton. Acesta provine dintr-o familie evreiască arhicunoscută peste Ocean pentru activitatea sa filantropică, în special pentru donațiile pe care le-a făcut spitalelor. În spațiul media au apărut la acel moment imagini și detalii de la petrecerea extravagantă care a avut loc la Veneția. De organizare s-a ocupat, potrivit tradiției din America, familia mirelului, iar suma cheltuită a fost amețitoare.

Cât a costat de fapt nunta fiicei lui Mircea Geoană

În urmă cu o săptămână, Mircea Geoană a fost alături de familie în cea mai importantă zi din viața fiicei sale, Ana Maria. Ea s-a măritat cu alesul inimii ei, Garrett Cayton, care provine dintr-o familie de evrei foarte bogată și cu care are o relație de aproximativ șase ani. Luxul și opulența au acaparat încă o dată Veneția, locul unde mirii și-au unit destinele. Evenimentul în sine s-a întins pe durata a trei zile și trei nopți, iar într-una din zile nu a lipsit balul mascat, organizat ca la carte.

Hotelul Cipriani, cel mai luxos din Veneția, a fost închiriat de miri pe toată perioada nunții. Nu mai puțin de 380 de invitați au fost prezenți la mega-petrecere. Totodată, toate transferurile cu bărcile de tip taxi au fost rezervate, în așa fel încât invitații să aibă libertate de mișcare pe canale, să poată umbla oricând, ca toată lumea să fie mulțumită.

De transportul invitaților la nuntă au fost „responsabile” mai multe avioane private care au fost închiriate din SUA. De asemenea, de organizarea întregului eveniment s-a ocupat cea mai tare firmă de profil de la Londra. Compania nu are nici măcar website, dar este cunoscută deoarece organizează cele mai exclusiviste evenimente din Europa și nu numai, fiind cea mai scumpă.

Potrivit surselor Cancan.ro, nu s-au cheltuit doar două milioane de dolari cum s-a crezut inițial, ci mult, mult mai mult. Totul a costat 5,5 milioane de dolari, bani care nu au reprezentat o problemă, susțin surse prezente la nuntă. Aceasta a fost, mai mult ca sigur, cea mai scumpă nuntă a unei românce, vreodată! Casă de piatră și numai bine!

Ce gafă a făcut Andreea Esca la nunta anului

Mici discuții au apărut, la un moment dat, din cauza Andreei Esca. Ea a filmat tot evenimentul și l-a pus pe Instastory, lucru ce nu a fost pe placul mirilor, care doreau un eveniment discret. Știrista de la Pro TV nu s-a putut, însă, abține. Din fericire, lucrurile nu au escaladat, mai ales că și prietenele Anei Maria Geoană au început să filmeze și să pună, la rândul lor, cadrele pe rețelele sociale.

Cât despre ginerele lui Mircea Geoană, acesta provine dintr-o familie cunoscută în Statele Unite pentru activitatea sa filantropică și pentru donațiile pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, spitalelor. Garrett Cayton este nepotul unui milionar american de origine poloneză, supraviețuitor al Holocaustului. Acesta și-a dobândit averea din imobiliare. Totodată, socrul mare are o afacere mega-profitabilă în domeniul tehnologiei audio.

„De astăzi, România este și țara mea. Vreau să o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei nunta visurilor noastre”, declara Garrett Cayton, la petrecerea de logodnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *