Prima pagină » Cancan » Cât a costat costumul lui Ianis Hagi. Ținuta Simonei Halep a fost de 20 de ori mai scumpă

Cât a costat costumul lui Ianis Hagi. Ținuta Simonei Halep a fost de 20 de ori mai scumpă

15 iul. 2024, 11:24,
BZI.ro, în Cancan

S-a aflat cât a costat costumul lui Ianis Hagi. Fiul “Regelui” a impresionat atât prin comportament, cât și prin ținuta aleasă pentru nunta cu Elena Hagi.

Ianis a vrut să arate impecabil în ziua nunții, așa cum se cuvine pentru orice mire, astfel că a ales un costum de la unul dintre brandurile sale preferate.

Cât a costat costumul lui Ianis Hagi

Având în vedere că, potrivit informațiilor din presă, costurile nunții sale au ajuns la aproximativ 200.000 de euro, mulți s-au așteptat ca ținuta mirelui să fie extrem de scumpă. Însă, acest lucru nu a fost deloc adevărat.

Credeți sau nu, costumul purtat de Ianis Hagi la cununia religioasă a costat doar 5.600 de lei, o sumă modestă având în vedere situația sa financiară. Un costum „Ivory Tuxedo” similar cu cel purtat de Ianis Hagi costă 5.600 de lei, conform informațiilor de pe site-ul brandului. Costumul este „custom made” și a fost realizat special pentru Ianis Hagi.

La petrecere, mirele și-a schimbat costumul, cu unul negru.

Elena Hagi i-a adresat un mesaj emoționant lui Ianis Hagi în cadrul nunții lor spectaculoase de la Domeniul Știrbey, moment ce a fost transmis live de către cei doi.

„Este un vis devenit realitate. Sunt foarte fericită. Îmi iubesc foarte mult soţul. Îl iubesc încă de la început şi mă simt foarte mândră că este soţul meu”, a spus Elena Hagi.

Simona Halep s-a afișat într-o rochie spectaculoasă 

Duminică, 14 iulie, Elena Tănase și Ianis Hagi și-au unit destinele într-un loc special pentru familia mirelui, la Biserica Sfântul Visarion din București. După cununia religioasă, mirii s-au îndreptat către locația spectaculoasă unde se desfășoară petrecerea – Palatul Știrbey Vodă. În jurul orei 19:00, au început să sosească invitații, printre care se numără și Simona Halep, alături de părinții ei. Campioana a făcut furori cu ținuta pe care a ales-o.

Simona Halep și-a obișnuit fanii cu ținutele spor pe care le îmbracă pe terenul de tenis. Totuși, campioana română a demonstrat că poate fi și extrem de elegantă atunci când este cazul. La nunta Elenei și a lui Ianis Hagi, fostul lider WTA a atras toate privirile.

De asemenea, Simona Halep a avut grijă să își accesorizeze ținuta cu o geantă specială pentru evenimente și bijuterii prețioase. În ceea ce privește coafura, campioana noastră a ales să își lase părul drept. Machiajul a fost destul de discret, însă i-a pus perfect în valoare trăsăturile.

Internauții au rămas surprinși când au văzut cât a costat costumul lui Ianis Hagi pe care l-a purtat la nuntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *