Prima pagină » Actualitate » Cât a cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia: „E dezămăgitor pentru noi!”
Cât a cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia: „E dezămăgitor pentru noi!”

Cât a cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia: „E dezămăgitor pentru noi!”

23 iul. 2024, 10:21,
BZI.ro, în Actualitate

O familie de români a rămas surprinsă de suma pe care a plătit-o pentru vacanța din această vară. Aceștia au povestit totul pe o rețea de socializare, iar internauții au rămas surprinși când au văzut cât a cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia.

Familia de români merge de 11 ani în Grecia pentru a se bucura de concediu și peisajele frumoase, dar niciodată nu a plătit atât de mult ca în acest an.

Cât a cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia

O familie de români, formată din 2 adulți și un copil, merge de 11 ani în Grecia în concediul de vară. Anul acesta, aceștia au rămas surprinși de prețurile foarte mari pe care au fost nevoiți să le plătească.

„Cred că vom lua o pauză. Prețurile au luat-o razna”, a spus unul dintre membrii familiei, pe un grup de Facebook destinat românilor din Grecia, referindu-se la vacanțele viitoare din statul elen, din următorii ani.

Familia de români este formată din doi adulți și un copil, minor în vârstă de 6 ani. Cu toții au plecat în Sithonia în vacanța de vară din acest an, folosind mașina personală și rezervând o cazare de 9 nopți, la 3 stele, cu mic dejun inclus.

Restul meselor, familia de români le-au luat la diferite taverne, iar la 4-5 dintre acestea a fost refuzată pe motiv că nu mai există locuri, deși ar fi fost locuri vizibile, disponibile și altor clienți. Alte cheltuieli, pe lângă drum, cazare și mâncare, au fost unele banale, mai spun românii în cauză.

Au plătit aproape 3.000 de euro pentru o vacanță de 9 zile

Familia nu a fost încântată nici de atmosfera din acest an, din Grecia, și nici de ospitalitate. La finalul vacanței, în urma unor calcule totale, s-a ajuns la concluzia că s-a scos din portofel suma de 2.900 de euro pentru 9 zile de vacanță.

„După 11 ani de concedii anuale în Grecia, cred că vom lua o pauză. Anul acesta prețurile parcă au luat-o razna și serviciile au fost average (n.r. – mediocre). Toată cheltuiala – 2 adulți si un copil de 6 ani: cu transport personal, cazare pe Sithonia 9 nopți, la 3 stele, cu mic dejun subțire inclus, și cu restul de mese la taverne și cheltuieli banale, nimic exagerat, după ce am tras linie: 2.900 de euro. Iar experiența și ospitalitatea nu a fost cine știe ce. Am fost refuzați în aceste 9 zile de 4-5 taverne la cină pe motivul că nu avem rezervare deși erau 6-7 mese libere, ușor vizibile. Dezamăgitor și regretabil pentru noi, care eram mari iubitori de Grecia”, a scris Eloniade Muscheață, pe grupul de Facebook „Vacanțe în Grecia, info utile”.

Românii care au văzut postarea nu au ezitat să comenteze. Unii au precizat că au trăit de asemenea o experiență dezamăgitoare în Grecia. Au fost impresionați de faptul că ospătarii nici apa nu o mai dau gratis la restaurant, așa cum se proceda în trecut.

„Au scăzut nivelul atât de jos încât nici acel pahar de apa pe care ți-l dădea gratis când te puneai la masa nu-l mai primești, și asta am observat timp de 10 zile mâncând de 2-3 ori pe zi la taverne”, a comentat un internaut după ce a văzut cât a cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia.

Comentarii
  • E OK PRETUL CE VOIAU SA DEA 1000 DE EURO PE 9 ZILE CU TOT CU DRUM CAZARE MANCARE PENTRU 3 OAMENI ??? SA MEARGA LA NOI LA MAMAIA SA VADA ACOLO PRETURI…!

  • E mult???

    2900 euro sa spunem ca dau 400 MINIM pe drum dus intors.

    2500 – MINIM 1000 pe cazare ( desi e putin pe 9 zile) = 1500

    Vine vreo 155 euro pe zi pt 3 oameni?? Unde e mult???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iulie 2024
29 iulie 2024