Prima pagină » Cancan » Cât a ajuns să coste o frigăruie, în Mamaia. O masă completă este un real lux

Cât a ajuns să coste o frigăruie, în Mamaia. O masă completă este un real lux

16 iul. 2024, 14:34,
în Cancan

Prețurile din Mamaia au fost mereu mari însă acum turiștii au rămas surprinși de cât a ajuns să coste o frigăruie. Un turist a tras o sperietură zdravănă după ce a servit prânzul la o autoservire din Mamaia. Nota de plată s-a ridicat la o sumă considerabilă, echivalentă cu costul cazării pe o noapte în alte stațiuni.

Nemulțumit de prețurile exagerate, turistul a povestit experiența sa, stârnind un val de indignare în rândul internauților.

O masă la împinge tava s-a transformat într-o provocare financiară

Pe litoralul românesc, accesul la o masă decentă, mai ales la terasele tip „împinge tava”, s-a transformat într-o provocare financiară considerabilă. Fie că e vorba de o porție de hamsii sau o frigăruie, prețurile au atins cote alarmante, făcând din mâncare un lux inaccesibil pentru mulți turiști.

Stațiunile de pe litoral, cunoscute și ca „stațiuni ale bogaților”, își confirmă din plin reputația prin prețurile exorbitante din HoReCa. Această tendință de supra-taxare a determinat mulți români să opteze pentru vacanțe în Bulgaria sau Grecia, unde pot beneficia de un raport calitate-preț mult mai avantajos.

Cât a ajuns să coste o frigăruie, în Mamaia

Un turist aflat în Mamaia a stârnit indignare pe rețelele sociale după ce a postat imagini cu nota de plată pentru o masă la o autoservire. O simplă frigăruie l-a costat 57 de lei, o sumă considerabilă pentru o porție de pui la grătar.

Turistul a prezentat și prețurile altor componente ale mesei sale: 7 lei pentru o lipie, 37 de lei pentru murături și 27 de lei pentru o porție de cartofi. Suma totală a depășit cu ușurință așteptările sale, demonstrând creșterea semnificativă a prețurilor din HoReCa de pe litoralul românesc.

Două felii de cașcaval pane l-au costat 42 de lei, o porție de 250 de grame de hamsii a costat 35 de lei, iar costița a fost la același preț.

Pentru 405 grame de costiță, turistul a scos din buzunar 64 de lei, iar o simplă pungă a costat 2 lei. Toate acestea au totalizat o sumă uimitoare de peste 300 de lei pentru o masă care ar fi putut fi considerată modestă.

Postarea sa a declanșat o avalanșă de comentarii din partea altor turiști nemulțumiți de prețurile exorbitante practicate în stațiunile românești. Mulți dintre ei au subliniat că sumele achitate pentru o masă simplă sunt comparabile cu cele din restaurante de lux din alte țări.

Așadar, dacă aveți planuri pentru litoralul românesc, trebuie să țineți cont de cât a ajuns să coste o frigăruie, în Mamaia, sau alte produse alimentare.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`