Prima pagină » Actualitate » Cât a ajuns o noapte de cazare în apartamentele lui Jorge, de pe litoral! „Sunt nopți în care luăm și 1.100 de lei!“

Cât a ajuns o noapte de cazare în apartamentele lui Jorge, de pe litoral! „Sunt nopți în care luăm și 1.100 de lei!“

30 iul. 2024, 09:44,
în Actualitate

Jorge are împreună cu soția sa, Ramona, cumpărate la mare 5 apartamente, pe care le închiriază turiștilor care vin pe litoral. Artistul a spus cât a ajuns o noapte de cazare în apartamentele lui Jorge, de pe litoral. Mai mult, Jorge a precizat că își dorește să investească și alte domenii și că încearcă să nu rateze nicio oportunitate care se ivește.

Cât a ajuns o noapte de cazare în apartamentele lui Jorge, de pe litoral!

Ne apropiem de sfârșitul lunii iulie și apartamente de închiriat pe litoralul românesc sunt la mare căutare. Unul dintre cei care de închiriat apartamente pe litoral este Jorge. Acesta deține, împreună cu soția sa, 5 apartamente pe care le are scoase la închiriat.

„Suntem foarte fericiți că vremea ține cu noi și oamenii se simt bine la «Five Senses by Jorge». Feedback-ul este foarte bun și suntem recunoscători că oamenii vin. Și asta e cel mai important și că au un concediu frumos. Prețul diferă în funcție de zilele săptămânii. Sunt nopți în care avem 700-800 de lei. Vârful până acum a fost 1.100 de lei. Probabil o să mai crească în cazul în care cererea este foarte mare. Nu stabilim noi prețul, e un soft automat care face treaba asta în funcție de tot ce se află în zonă, tot ce e disponibil în zonă sau nu. Și în funcție de asta se creează un preț per unitate“, a explicat Jorge.

Despre persoanele care vin și închiriază de la el, Jorge are numai cuvinte de laudă.

„Avem cei mai tari turiști, care lasă frumos în urma lor. Asta e cel mai tare. E ca și când ar veni la ei acasă și atunci lasă și frumos în urma lor. Nu am avut până acum și sperăm să nu avem incidente. Știm că se mai întâmplă. Nu stăm să ne stresăm cu treaba asta. Suntem oameni, suntem înțelegători. Acum, na, ne dorim să atragem oameni buni și care să vină cu sufletul bun la noi în apartamente. Nu ne punem problema că, Doamne ferește, cine știe ce se întâmplă“, a precizat artistul.

„Am prins apetit pentru investit“

Jorge a menționat că investiția în aceste apartamente a fost făcută pentru termen lung și a privit-o ca pe un plan de „pensionare“.

„Eu și Ramona am gândit investiția ca și plan de pensionare, dacă pot spune așa. Sperăm să fie cât mai bine și să țină vremea cu noi verile de acum încolo. Noi avem un plan pe termen lung, așa cum am mai spus, și asta e cel mai important, că oamenii se simt bine.

Nu ne-am gândit ce profit o să scoatem. Am făcut o estimare, dar nu știm. Sezonul e scurt. Noi avem doar iunie, iulie, august și apoi, poate, un pic de septembrie. Am început la jumătatea lui iunie. Deocamdată am zis să funcționăm anul ăsta și să vedem dacă avem ceva de îmbunătățit pentru la anul. Dar am dat drumul în momentul în care am știut noi că totul este perfect“, a menționat artistul.

Jorge a adăugat că nu știe în ce ar mai putea să investească în viitor și că încearcă să nu rateze nicio oportunitate.

„Mai avem și alte proiecte despre care încă nu pot să povestesc. Dacă e și ne trimite Dumnezeu oportunități, eu le fructific, eu nu sunt genul fricos, știu cum e să câștigi, știu cum e să pierzi, dar de acum încolo cred că vom face alegerile cele mai bune pentru noi și familia noastră.

Când prinzi gustul investițiilor și începi să vezi că deciziile pe care le-ai luat sunt bune și se dovedesc a fi profitabile, prinzi apetit de investit. Acum, deocamdată, așteptăm încă un an să vedem ce se întâmplă și cu 2024-2025. Încă suntem în expectativă ce am avut de investit, am investit“, a conchis Jorge, care a zis cât a ajuns o noapte de cazare în apartamentele lui de pe litoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *