Prima pagină » International » Cassie a fost văzută cu vânătăi la câteva zile după atacul violent al lui Diddy. Detaliile care au trecut neobservate

Cassie a fost văzută cu vânătăi la câteva zile după atacul violent al lui Diddy. Detaliile care au trecut neobservate

15 oct. 2024, 16:20,
Simona Ciobanu în International

Cassie Ventura, care a avut o relație îndelungată cu P. Diddy, a fost fotografiată în ianuarie 2013 cu ceea ce par a fi vânătăi pe față, conform unor imagini recent reapărute. În aceste fotografii, cântăreața „Me & U” și fostul ei partener erau la o petrecere în Kingston, Jamaica, înconjurați de un grup de oameni. Ventura purta ochelari de soare negri, care păreau să ascundă o vânătaie pe frunte și alta lângă ochi, iar pe partea rasă a capului ei se putea observa o altă vânătaie în curs de vindecare, o coafură pe care Diddy ar fi încurajat-o să adopte în 2009.

Combs, îmbrăcat în negru și purtând ochelari de soare, a stat lângă Ventura pe parcursul serii. În unele imagini, acesta pare să numere bani care i-au fost înmânați.

Nici Ventura, nici P. Diddy nu au răspuns imediat cererilor de comentarii. Aceste fotografii fac parte dintr-o serie de imagini în care cântăreața apare cu presupuse vânătăi, sugerând un model de abuz pe parcursul relației lor tumultoase.

Cassie Ventura a fost văzută cu vânătăi pe corp

În noiembrie 2023, Ventura l-a acuzat pe P. Diddy de viol, trafic sexual și abuz, depunând un proces în care a detaliat modul în care acesta ar fi forțat-o să participe la acte sexuale cu prostituați bărbați, a abuzat-o fizic și i-a furnizat droguri. Presupusele abuzuri ar fi continuat până la despărțirea lor definitivă din 2018.

Deși P. Diddy a negat acuzațiile și a soluționat rapid procesul, un videoclip de supraveghere din 2016, în care apare lovind-o brutal pe Cassie, a dus la scuzele publice ale acestuia în mai 2024. El a recunoscut comportamentul său de neiertat și a declarat că a căutat ajutor profesionist prin terapie și dezintoxicare.

După aceste dezvăluiri, alte victime au ieșit în față cu acuzații similare, iar P. Diddy a fost arestat în septembrie 2024, fiind acuzat de trafic sexual și conspirație.

Avocatul Tony Buzbee a declarat că reprezintă peste 120 de victime, inclusiv minore, care susțin că au fost abuzate de Combs. Procesul său este programat să înceapă în mai 2025.

Dezvăluiri șocante despre metoda prin care P. Diddy își abuza victimele

Rapperul P. Diddy ar fi aplicat femeii un „lubrifiant sau ulei” pe tot corpul, după care aceasta ar fi început să se simtă „din ce în ce mai slăbită”. Deși victima nu își amintește să fi consumat droguri, Mitchell-Kidd a sugerat că uleiul ar fi putut fi un vehicul pentru Rohypnol sau GHB, droguri asociate cu violurile la întâlnire.

„Pentru ca un astfel de drog să intre în corp, este necesar un canal, care de obicei este uleiul”, a explicat avocatul, sugerând că amestecul de droguri și ulei ar fi fost folosit atât pentru a facilita agresiunea, cât și pentru a slăbi apărarea victimei.

După ce a aplicat lichidul, P. Diddy ar fi violat victima, iar ulterior bodyguardul său și un al treilea bărbat ar fi comis aceeași faptă, conform avocatului. Mitchell-Kidd a anunțat că va depune o plângere în numele victimei în această săptămână.

Detaliile incidentului, descrise ca fiind grafice, sunt incluse în plângerea oficială. Avocatul a mai spus că victima a reușit să scape după atac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`