Prima pagină » Local » Cascadorii râsului! Vandam Constantin și-ar fi dat din greșeală cu spray iritant în ochi și a uitat să închidă portiera BMW-ului când a demarat în forță spre rival – FOTO

Cascadorii râsului! Vandam Constantin și-ar fi dat din greșeală cu spray iritant în ochi și a uitat să închidă portiera BMW-ului când a demarat în forță spre rival – FOTO

14 mart. 2023, 02:00, 21 ,
Sorin Pavelescu în Local

Nici luptele de stradă nu mai sunt ce au fost. Vandam Constantin și-ar fi dat singur cu spray iritant în ochi înainte de a se urca la volan. Din cauza spray-ului ar fi lovit două mașini și era să-și calce rivalul

Luptele de stradă au devenit legendă, la fel și „garda veche” a Iașului. Până nu demult, interlopii se încăierau în lupte sângeroase, însă, zilele trecute, Vandam Constantin și-ar fi dat din greșeală cu spray în ochi în timpul disputei pe care a avut-o cu Dragoș Panțiru. Totul pare de cascadorii râsului, însă ar fi pură realitate.

Reporterii BZI au aflat că individul ar fi spus că i-ar fi ajuns substanța iritantă în ochi din cauza vântului. Ulterior s-ar fi urcat la volan și ar fi greșit direcția de mers. Dacă povestea spusă de Vandam Constantin va fi crezută de anchetatori, rămâne de văzut. Cert este că ea este una amuzantă. Totul a început zilele trecute, în Păcurari, când Dragoș Panțiru a fost la un pas de a fi călcat cu mașina de către Vandam Constantin. Lucrurile au luat această întorsătură din motive „amuzante”.

În lumea interlopă se vorbește că Vandam Constantin și Dragoș Panțiru s-ar fi certat din cauza unei frizerii. Se pare că Panțiru și-ar fi deschis o frizerie în zona Canta – Păcurari și nu ar fi permis accesul persoanelor de etnie romă. De aici s-a ajuns la un nou dosar penal deschis pe numele lui Vandam Constantin.

Vandam Constantin și-ar fi dat din greșeală cu spray iritant în ochi, iar acum este anchetat

Acum, Vandam este anchetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În ziua de 02.03.2023, ora 14:00, în timp ce se afla în loc public, pe șoseaua Păcurari din municipiul Iași, inculpatul V.C. a provocat indignare și nesiguranță față de persoanele prezente, prin aceea că a pus în mișcare un autoturism și a provocat distrugeri altor două autoturisme parcate, demarând în viteză către locul unde se afla persoana vătămată, P.D.S., care s-a ferit și a reușit să evite impactul. Ulterior, numitul V.C. a coborât și a alergat cu un obiect contondent după numitul P.D.S.”, au transmis procurorii ieșeni.

Vandam Constantin a fost plasat sub control judiciar pentru această infracțiune.

„În cauză, V.C. a fost audiat în calitate de inculpat pentru infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice, prev. de art. 371, C. pen., fiind dispusă față de acesta măsură preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile. Precizez că punerea în mișcare a acțiunii penale sau luarea altor măsuri procesuale față de persoana cercetată nu poate aduce atingere principiului prezumției de nevinovăție”, a declarat Radu Cătălin Țocu, prim-procuror și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Vandam Constantin se afla la volanul unui autoturism marca BMW când era să-l lovească pe Dragoș Panțiru. În timpul scandalului, mașina a fost avariată. Vandam Constantin și-ar fi dat din greșeală cu spray iritant în ochi, iar acum este anchetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comentarii
  • Brăilean gay

    Iar ne intoxicați cu nulitatea asta?!

  • un porc gras care nici nu stie sa dea cu pumnul..fetite

  • Prea prosti jurnaliști sunteți..

  • Pantarule!!!Da fugea tare van damm? Si ceilalti doi?cum Dracu sa veniti in 3 si sa va fugareasca unul???la noi romanii è greu sa fim asa lasi….Da tiganul????vrajeala multa si atat

  • Astia s vagabonti fara fapte, cioara asta se da cu lotiune de corp,asta plange daca nu are mancare,lui asta daca ii futi doua palme fuge.

  • Bizonul bizantin

    Nu si-a dat din greseala. Ramasese fara prenandez si nu avea ce trage pe nas.

  • Inițial cioara a vrut sa își bage spray-ul ando bul cum obișnuiește de obicei! Unde e Beleaua de la Iași sa ii dea vreo 2 palme?? BELEAUA NR1

  • Asta, sauditu,cand s-a dus plin de figuri la Bucale s-a balenit fata de cine nu trebuia. M.Nebunu i-a tras o batalie de sauditu a zacut o zi intreaga, si inca a scapat ieftin.
    Nebunu i-a dat interzis in Bucale si i-a zis sa isi faca faza cu spreiu iritant ca altfel vine si il cafteste in casa lui din Iasi.
    Sauditu a bagat la cap si a facut cum i se comandase de M. Nebunu, ca altfel o lua si la ochiu maro de la aia din Targoviste, stie lumea cum sta treaba.

  • Un asemenea individ nu are ce cauta in ziar ……reporterul este VARZA …..maimutica respectiva sta doar la gradina zoologica in cusculita si i se servesc bananute mici sa le poata mestecaaaaa

  • Marele smardoi care umbla cu spray , sabie și topor. Se vede ca se bazează la smardoiaala ca doar iese in oraș singur și cu mâinile in buzunar. Familie de fricoși tot nemul asta spurcat a lui Cosmos.

  • Mănâncă câ cat borâtul, nu a fost deloc așa, am vazut filmul…. . Niște scursuri care ar trebui să ste în temniță nu pe prima pagină a ziarului, bine le mai făcea miliția lui Ceașcă, bătea la ei ca la fasole…nu aveau atâta tupeu.

  • Jean tik tok

    Scursura societatii, astia trebuie izgoniti din Romania

  • Erau vremuri cand problemele se rezolvau pe interval undeva retras(ca sa nu fie,,discutii dupa), acolo se vedea valoarea fiecaruia, acum fac live-uri pe fb si se ameninta cu sparay-ul ca sa nu i se zgaraie oja sau sa nu-i pice ,,tamponu,, astazi spui ca toti au probleme cu ,,marsalieru”

  • Iar stiri cu si despre batoane de parizer din carne de porc cu muita slanina?

  • Frății lăchiți la Brăila veniți la Iasi cu figuri de fată mare. Familie da manglitori amărâți cu ovare.

  • Era pe ciclu țiganul sau ce avea?

  • Voi nu știți ce vorbiți ei shnt băieți buni dar nu valuati cu ei ei conduc
    Iașu .capu sus
    Vandame nu te lasă .ești oenblema ești SMS her ai frați cu valoare nu leda stragu

  • Petrică asta mic e Gay se fute cu Indienii.

  • Constantin vandam

    Bă eu înțeleg ca voi nu sunteți buni de altceva de cât sa comentați aicea cu nume false dacă sunteți așa băieți dece nu comentați cu numele și indentiatatea voastră/😂😂😂 și articolul asta e nu mai minciuni aa va fie Rușine ziar de cacat

  • Ion Zvonenschi

    A venit indianul sa spună la roman spurcat ca minte? Țiganu minte și fura și cerșește și cumpara haine fake sa se dea mare când el se simte mic, negru și cu burta mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *